Kategoriat: Ajankohtaista

Maalaisromantiikkaa ja rahkapiirakkaa!

Aiemmin olin aina yksin kotona, mutta nyt se on harvinaista. Niin vain on päässyt käymään tänä iltana. Aviomies lähti katsomaan asuntoaan Keski-Suomeen iltamassa, mutta palaa pikavauhtia huomenna takaisin luokseni.

Minä olen nauttinut illasta

Meren rantaa

käymällä avannossa, jota ei enää tosin voi sanoa avannoksi. Merivesi oli noin 5-asteista ja jäät ovat käytännössä sulaneet. Lunta voi kuitenkin nähdä suojaisissa varjopaikoissa laiturinkupeilla. Uin joka kerta vähän enemmän ja se sujuu helposti. Tänään vedin 40 rintauintivetoa, ensi kerralla vähintään 45. Mieheni mukaan loppukesästä minut voi noutaa Hailuodosta. No, ehkä ei sentään taidot riitä moiseen. Mies lenkkeilee mielellään mukanani, mutta meri ei häntä houkuta enkä ole yhtään yrittänyt edes houkutella.

Nauttiminen

Mieheni lähdössä junalle

on jatkunut viestittelyllä miehen kanssa sekä soitoilla ystäville. Aika kuluu nykyisin miehen kanssa niin etten ehdi kovin pitää yhteyttä ystäviin, mutta tottahan meidän pitää oppia toisiamme tuntemaan eikä se tapahdu muutoin kuin viettämällä aikaa yhdessä. Vähitellen maltamme kuitenkin varmasti enemmän antaa tilaa, mutta toistaiseksi tilanne on tämä.

Jo vihertää

Ja oma työni

vie aikaani ja voimiani. Senpä takia onkin hauskaa, kun kahvi odottaa tullessani kotiin. Koti on imuroitu, pyykit pesty ja kaupassa käyty. Minäkin käyn välillä kaupassa tai käymme yhdessä, mutta tiskit hoitaa mies. Onhan tuollainen mies enemmän kuin sata jänestä, kuten kotipuolessa sanotaan. Kaikinpuolin mies on niin hyvän luontoinen, että äitini epäili, miten mies pärjää minun kanssani. Mutta pärjää hän, sillä hänellä on luonnetta riittävästi! Ja minä haluan olla kiltti ja hyvä vaimo. Olen aina halunnut, vaikka en aina onnistu. Minulle käy kuten Raamattu asian viisasti ilmoittaa:

Sitä hyvää, mitä tahdon, minä en tee, mutta sitä pahaa, mitä en tahdo, minä teen.

Ilta on joutunut jo pitkälle, joten toivotan hyvää yötä, Jeesus myötä, arvoisa lukijani. Viikonlopun olen Alskatissa, meren rannalla, viettämässä naistenpäiviä, jotka me vaasalaiset naiset järjestämme. Mailis Janatuinen tulee opettamaan ja saamme yhdessä rukoilla ja seurustella.