Tervetuloa seuraani, Arvoisa lukijani!

Lempimusiikkiini kuuluvat klassiset kappaleet sekä virret, joita mummuni kanssa veisasin pikkutyttönä. Kirjoitan, teen monenlaisia käsitöitä, kävelen, valokuvaan ja käyn avannossa. Annan lukuvinkkejä. Ahmin elämäkertoja ja romaaneja, luen Raamattua päivittäin. Kirjoitin kirjan elämästämme, "Rohkeasti eteenpäin" - se julkaistiin 2010. Kirjastoista sitä löytynee, myynnissä se ei ole enää.

Ajankohtaisiani lukemalla sukellat mukaan arkeeni ja juhlaani. Kirjoitan kokemuksistani Jumalan koulussa. Kerron perheestä, avioliitosta, sairaudesta, uskosta, ihmissuhteista. Valokuvia löytyy ainakin ajankohtaisjutuista. MS-sivut koskettanevat - uskon niiden puhuttelevan lukijaa. Niiden kirjoittaminen päättyi toukokuussa 2016, kun mieheni kuoli.

Vanhin poikani Jyrki on tehnyt tämän blogisivuston ja uudistanut sitä useaan kertaan. Hän on tehnyt myös ohjeet minulle, itse en hallitse tekniikkaa.

Matkakertomuksia ja muuta -blogi

Tekstiä huhtikuun 2018 caminosta toisessa blogissa, tästä sinne, sekä matkoilla ollessani.  Voit suositella sivustoani tuttavillesi halutessasi!

Jätä viesti joko vieraskirjaan tai sähköpostiosoitteeseeni: paulahakkola (at) suomi24.fi

Viimeisimmät päivitykset

Lisää päivityksiä

FeedPäivitykset ovat saatavilla myös RSS- tai Atom-syötteenä.

Vierailut sivulla

12.10.2004 lähtien etusivu on ladattu 355950 kertaa.