Kirjoita vieraskirjaan

Tupsukka
23.09.2023 09:57

Hei kiitos taas elävästä kerronnasta, olipa hauska kulkea matkassa. Eilen oli täälläkin todella kesäinen päivä, vaikka tuuli oli kova, oli se lämmin. Illalla klo 22 oli vielä +20˚.
Tuo kanttarellien löytäminen, tiedän tunteen. Mikään muu sieni- tai marjalöytö ei ilahduta niin paljoa kuin kanttarellit. Serkullani niitä kasvaa pihallakin, mutta harvoin nykyään pääsen käymään, kun matka on hankala ilman autoa. Tänä vuonna en erinäisistä syistä ole ollut ollenkaan marja- tai sienimetsässä.

Kiitos kysymyksestä, hyvä aina tutkia itseään, uskonko todella Jeesuksen kuolemaan, ylösnousemukseen ja takaisin tuloon. Kyllä uskon, sen varassa mennään niin hyvät kuin huonotkin päivät.

Toivon todella, että migreenisi häipyy lääkkeen myötä!
Siunausta ja terveiset Sepolle.

Paula
23.09.2023 17:42

Seppo kiittää terveisistä ja minä viestistä, kiitos, Tupsukka!
Itse asiassa minun mielestäni karvarouskut olivat maukkaampia kuin tänään paistamani kantarellit, mutta ehkä minulla oli eilen kovempi nälkä, en tiedä. Hyviä olivat kummatkin sienet sipulin kanssa voissa paistettuna
Tänään olikin sitten syksyisempi päivä, mutta aurinko ilmestyi illansuussa kuitenkin esiin.
Iloista syksyn alkua sinne etelään ja siunausta askeliisi

Seija Kajaanista
07.09.2023 15:19
Sivu löytyi: Olen vakiovieras

Olipa kiva kuulla, että lääke antaa jo toivon pilkahduksia!! Jospa vielä enempi pian helpottaa.

Minunkin työkaveri sai ainaisen riesan, pääkivun tuolla haltuun ja on kuin eri iloinen ihminen tuon avulla.

Mukava syksyä odotella. Kirkkaita,kuulaita syyspäivä. Puolukat alkaa valmiita olla täällä kerättäväksi.

Toipumista Sepolle ja mukavaa kirkkotapahtumaa!

Paula
10.09.2023 18:29

Heissan, Seija
Seppo alkaa olla kunnossa ja ihmeekseni minä en tällä kertaa saanut flunssaa, kuten yleensä! Ja edelleen olen voinut kohtalaisen hyvin. Pientä sumupilveä, mutta panadolilla se äkkiä häviää - odotan tietysti jo seuraavaa lääkettä kahden viikon päästä, miten se vaikuttaa - jää nähtäväksi.
Kaunista ja lämmintä on ollut täälläkin. Puolukkaan en ole vielä ehtinyt, mutta katsotaan, jos onnistun. Käsittämätöntä, miten hitaaksi olen tullut syöksähtämään marjaan tai muualle, mutta sen ikääntyminen tekee.
Siunattua uuden viikon alkua - me täällä toipuilemme eilisestä ihanasta srk-päivästä ja aamun kirkkoreissusta. Hyvää ja iloista mieltä sinne pohjoiseen Sinulle

Tupsukka
13.08.2023 12:29

Hei ja kiitos migreeni-informaatiosta. On mielenkiintoista seurata, miten lääke toimii. Minulla on tuttavapiirissä henkilöitä, joilla on myös vaikea migreeni. Ei kylläkään niin lähipiirissä, että tietäisin juuri tämänhetkisen tilanteen.

Itsehän podin työssäollessani ajoittain migreeniä, välillä tosi invalidisoivaa, riippuen stressin määrästä. Minulla migreeni tosiaan liittyi pääsääntöisesti työstressiin, joten vaikeita kohtauksia ei ole enää ollut. Joten voin kuvitella, jos migreeni on monta kertaa viikossa, se on tosi kuluttavaa.
Mutta, rukoillaan parasta, ettet joutuisi enää migreenipäiviä viettämään

Paula
17.08.2023 09:44

Täällä odotan kuin kuuta nousevaa, että Kelan sivulle ilmestyisi päätös ja pääsisin lääkettä tilaamaan! Käyn vähintään kerran päivässä tarkistamassa tilanteen
Ihanasta mustikkareissusta seurasi taas kunnon migreenit, mutta päivä ja hetki kerrallaan - ihana kesäinen sää jatkuu vielä
Kiitos kommentoinnistasi, Tupsukka

Tupsukka
29.07.2023 10:16

Hei ja kiitos taas niin hengellisestä kuin käytännöllisestä rohkaisusta. Jos tosiaan on saanut Jumalalta arkipäivän luovuutta, löytää aina innostavaa tekemistä.
Olen muutamaa kalenteria säästänyt ja ajatellutkin lähettää sinulle, jos löydät niille käyttöä. Näköjään löydät!
Tämä kesä on niitä todella harvinaisia kesiä, etten ole itse mustikoita poiminut. Ostin eräältä ystävältä. Turku on jäänyt isommista sateista paitsi. Aina vain sadepilven reuna viistänyt tästä ohi, noin 10 min hidasta sadetta. Ja minun mustikkamaastoni ovat juuri tällä puolella. Tänäänkin on taas luvattu sadetta, saa nähdä tuleeko.
Kiva lukea, että lapsenlapsiakin on ollut osallistumassa päiviinne. Minäkin saan pitkästä aikaa pariksi päiväksi 7-vuotiaan. Tarkoitus retkeillä lähiympäristössä ja kiivetä yhdelle korkealle mäelle eväät mukana, jos sää sallii.
Luin muuten sen Kalliolle rakennettu-kirjan melkein yhtä kyytiä, oli niin mielenkiintoisesti kirjoitettu.
Siunausta toripäiväänne!

Paula
03.08.2023 20:57

Heissan Tupsukka, ja kiitos kommentoinnista - kuten usein olen sanonut, piristyn aina, kun joku kommentoi
Sadetta on riittänyt, toivottavasti sitä on tullut sinne teidän puolelle Suomea myös!
Siunattua kypsää kesää sinulle ja rakkaillesi