Kirjoita vieraskirjaan

Leena Ahola
13.05.2018 19:37

Hyvää äitienpäivää, Paula! Minullakaan ei KOSKAAN kesän yllättäessä ole mitään päällepantavaa. Huokaus. Ja kun sitten jotain riepui ja rätei päälleni löydän, niin näytän ihan mahdottomalta. Huokaus, huokaus. Näissä tilanteissa täytyisi muistaa ne kedon kukkaset...

Paula
14.05.2018 06:09

Kiitos, Leena - oli hyvä äitienpäivä, vaikka ehdin tietysti olla vaikka millä mielellä päivän aikana, mutta pääosin ihan iloinen ja tyytyväinen
Ikävä kyllä, talvella on sama vaateongelma, mutta silloin sentään voi kattaa itsensä joka puolelta niihin rätteihin, mutta kesällä pitäisi vähän vähentää ja se tuottaa päänvaivaa
Tietenkin kyseessä on vain vähäinen naisellinen ongelma, mutta kyllä me siitäkin saamme aikamoisen päänsäryn

Tupsukka
13.05.2018 11:53

Hyvää Äitienpäivää myös sinulle!

Minä ainakin tykkään lukea kirjoituksiasi sellaisina kuin ovat. Onneksi Jumala, on antanut meille jokaiselle omanlaisen persoonallisuuden, joka näkyy jo vauvana. Saman perheen lapset voivat olla täysin vastakkaisia luonteeltaan. Olisi tosi epäoikeudenmukaista, jos vain määrätyntyyppiset luonteet olisivat hyväksyttyjä niin ihmisten kuin Jumalankin silmissä. Ja tosi tylsää

Paula
14.05.2018 06:07

Omassakin perheessäni on yksi vihreä, yksi sininen, yksi sinipunainen ja neljäs punakeltainenTai sen tyyppisiä sekoituksiaHyvä kun ollaan erilaisia!

Seijaj
10.05.2018 11:07

Tervehdys Rhodokselta. Kotiinlähtö jo kohta. Viikko on sujunut helteessä vaeltaen. Monesti olen miettinyt, miten ihmeessä sinä ja kumppanisi jaksoitte taakkoja kantaen pitkän reissune. Huh! Kun jo pelkkä juomapullo painaa paljon.
Mutta käveleminen sopivalla vauhdila on kivaa!

Paula
10.05.2018 11:59

Seija: meillä ei ollut hellettä varsinaisestiJa meitä odotti ihanat kahvit ja syömistä jossakin, josta paikasta emme vielä tienneet

Tupsukka
07.05.2018 11:01

Tuo antamisasia on kyllä totta monta kertaa. Jos annan sen 2 € jollekin kadulla, ajatus on että siten pääsen eroon pyytäjästä. Ja rukouksessa sanoa, että Tapahtukoon sinun tahtosi. Eilen viimeksi oli tämä tilanne. Onneksi Jumala tietää mitä tekoa olemme ja antaa mitä tarvitsemme, ei sitä mitä pyydämme.
Voit kohta laittaa ammatiksesi kävelijä, kuulostat jo ihan ammattilaiselta. Toivottavasti ensi keväinen matkasuunnitelmasikin toteutuu, aika hauska tuo vaatimusluettelo kaverista, ei taitaisi sopia monessakaan kohtaa minuun, joten jään taas sovinnolla kannustusjoukkoihin.
Täällä kesä tulee kohisten, yhden päivän aikana tuli hiirenkorvat pihakoivuun.
Iloista mieltä vikkoosi!

Paula
10.05.2018 10:26

Niin se on, Jumala tietää, mitä tekoa me olemme - maastahan meidät on tehty, joten eipä tällaisilta voida mitään odottaa, vaikka itsellämme on suuria luuloja (katson peiliin)

No, yritän pitää yllä tuota kävelemistä, etten jämähdä sohvalleJa on se minunkin lähtemiseni täysin arvoitus - tässä vaiheessa arvelen, että lähteminen, mutta aikapa sen näyttää

Saara Kinnunen
29.04.2018 22:33

Sunnuntai ja edelleen väsy . Olen haahuillut torstain ja perjantain.La-su olin Ryttylässä. Poden jälkiväsymystä niin että päivälläkin on otettava pienet nokoset. Ja öisin nukun kuin tukki. Tosin käyn albergoissa, joita en oikein tunne. Viie yönäkin odotin, että saan Pastel da Nata con Cafe con Leite.
Mietin miten ihmeen te työläiset selvisitte työpäivistä!!!! HYvä mieli kuitenkin!

Paula
30.04.2018 07:04

Minullakin on edelleen väsy ja joka aamu pää kipeä, ellen ota panadolia illalla - eilen en ottanut, neljältä alkoi päänsärky eikä panadolikaan auta. Onneksi töitä vain pari tuntia tänään.
Oikein sanoit: matka jatkuu vielä kotonakin...
Hyvä mieli minullakin - meillä oli huippumatka ja hyvä matkanjohtaja. Sain olla kuin lammas, jolla on Hyvä Paimen

Muikkukerttunen
29.04.2018 14:14
Sivu löytyi: Olen vakiovieras

Hienoa, että reissu sujui hyvin!

Camino-päiväkirjasi oli lystiä luettavaa, iloinen matkamieli heijastui tyyliin ja hulvattomaan huumoriin - kiitos!

Kuvien runsauden ansiosta nojatuolissakin pääsi melkein matkalle mukaan...

Siunattua kotiutumista!

Paula
29.04.2018 17:35

Kiva kuulla, Muikkukerttunen

Leila
28.04.2018 11:11

Kiitos, kun sain "olla mukana" matkallasi. Matka näytti mahtavalta. Herralle kiitos, että se sujui noin hyvin. Ihanaa kevättä ja siunausta sulle, Paula.

Paula
29.04.2018 08:41

Kiva, kun olit "mukana" Leila
Kiitos samoin sinulle, Leila: iloista, virkistävää kevättä ja Jumalan rauhaa sydämeen: sehän tekee kevään, josta voi todella nauttia!

Tupsukka
26.04.2018 19:11

Todella hienoa, että matkasi toteutui, monen on jäänyt suunnitelmaksi. Ja kaikki meni hyvin, ilmatkin ilmeisesti sopivat. Luin tässä taannoin yhdestä blogista, miten joku Portosta lähtenyt ryhmä sai ihan kaatosadetta niskaansa harva se päivä. Kyllä ilmoilla on tosi suuri merkitys.
Tosi nuorena alkavat lapsenlapsesi puhua, minun 2 v ei vielä puhu juuri mitään. Ymmärtää kyllä kaiken.
Kiitos vielä elävistä matkakuvauksista ja kuvista ja mukavaa kotiinpaluuta!

Paula
29.04.2018 08:40

Itsekin olen tosi onnellinen, että kauan haaveilemani matka toteutuiSe oli kaikin puolin tosi hieno kokemus, ja tutustuin samalla kahteen aiemmin tuntemattomaan matkakumppaniin. Eipä olisi voinut mukavammin mennä kuin kaikki meni
Tiedän, että rukouksiin vastattiin ja olen kiitollinen kaikista esirukouksista!

Tytöt monesti alkavat puhua aikaisemmin kuin pojat, mutta onhan se kovin yksilöllistä. Sekin on suuri Jumalan lahja, nuo lastenlapset, ja se kun saa nähdä heidän oppivan uusia asioita. Mikään ei ole itsestään selvää vaan lahjaa on kaikki!

Annukka
13.04.2018 16:21
Sivu löytyi: Olen vakiovieras

Sydämellä matkalla mukana-

Paula
13.04.2018 21:30

Kiva, kiitos Annukka

Tupsukka
03.04.2018 21:22

Kiitos vinkistä, tilasin tuon kirjan Salatut sanat. Tykkään myös lukea lähetystyöstä kertovia kirjoja, vaikka itse en ole koskaan ajatellut lähtemistä lähetystyöhön. Jotkut lähetystyökertomukset kuitenkin koskettavat syvältä. Seuraan esim. Rauha- Lilja Ben- Kikin ( o.s. Syväntö) Siperian matkojen kuulumisia aina itku silmässä.
Kuulostaa uskottavalta, että päänsärkysi on jännitystä. Se on se ” kokemus” , joka yrittää murtaa uskoamme. Olen kuullut asiasta jonkun viisaan tarinankin, jota en nyt muista.
” Usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy” Hebr. 11:1
Siunausta matkavalmisteluihin

Paula
04.04.2018 07:10

Hienoa, että tilasit kirjan, Tupsukka! Olen varma, että pidät kirjasta, sillä se on hyvin monipuolisesti ja avartavasti kirjoitettu erilaisista perspektiiveistä. Siitä nousee joka kerta uusia, hienoja juttuja esiin, kun sen lukee!
Kiitos myös rohkaisusta: itsekin alan vahvistua matkaa varten, sillä nyt kun olen tunnistanut "emäsian", oloni on helpottunut