Kirjoita vieraskirjaan

Tupsukka
03.12.2022 10:40

Kiitos taas pitkästä kirjoituksesta. Osaat kirjoittaa mielenkiintoisesti ja niin arjestanne kuin vaikeistakin asioista. Huumoriakaan unohtamatta. Kiitos! Vaikka oma historiani onkin erilainen, voin mielessäni yhtyä ajatuksiisi. Nykyisin minäkin arvostan hiljaisuutta ja hitautta, vaikka välillä se jää haaveeksi, mutta onneksi on päiviä, jolloin kalenteri on täysin tyhjä.

Lastenlasten kanssa puuhailu on kyllä tosi hauskaa, eilen sain viettää lähes koko päivän 6-vuotiaan kanssa. Siitä jää aina hyvä mieli, vaikka väsyykin.
Siunausta viikonloppuun, meillä Turussakin maa on ollut valkoinen jo viikon verran.

Seija Kajaanista
24.11.2022 23:27
Sivu löytyi: Olen vakiovieras

Onnea uuden sukunimen johdosta!

Kirjoituksia on niin kiva aina lukea. Olet minun lempikirjoittaja ollut jo vuosia. Siunauksin Seija

Paula
26.11.2022 05:38

Oi, kiitos, SeijaSain taas lisäpotkua kirjoittamiseen

Anitta
21.11.2022 22:47
Sivu löytyi: Olen vakiovieras

Lämpimät onnittelut rouva Rajaviita!

Paula
26.11.2022 05:38

Kiitos, Anitta

Annukka
19.11.2022 16:57
Sivu löytyi: Olen vakiovieras

Viimeinen lause oli paras.Sen avulla jaksan tuli mitä tuli.

Paula
21.11.2022 15:19

Samaa mieltä, AnnukkaVoimia sinulle kaikkeen!

Tupsukka
10.11.2022 10:00

Hei, nyt vasta huomasin, että olit kirjoittanut tänäänkin Ajankohtaiseen. Olipa hieno kirjoitus tuosta kirkkovuoden päättymisestä. Kiitos
Hienoa, että migreenikin oli aamulla poissa.

Paula
10.11.2022 20:14

Ole hyvä, Tupsukka
Oloni on ollut virkeämpi, siltä tuntuu. Monestihan kirjoittaminen venyy, kun en vaan jaksa kirjoittaa, mutta jos on virtaa, niin kirjoitan aina, kun siltä tuntuu
Mukavia päiviä sinne lounaaseen

Tupsukka
10.11.2022 09:51

Hei kiitos migreenitiedon jakamisesta, itse olen ainakin kiinnostunut kuulemaan, jos joku on löytänyt apua mihin tahansa vaivaan.
Migreeni on minulle tuttu työelämän ajoilta ja myös, kun lapset olivat pieniä ja olin kotona ja samaan aikaan oli paljon stressaavia asioita. Migreeni oli tosi pahaa, puhe puuroutui ja valoa en sietänyt ollenkaan. Toisinaan oksensin.

Nyt, eläkkeellä ollessa, on pari kertaa näkökentästä hävinnyt osia ja vasta, kun näkö on palannut, olen aavistellut migreeniksi, vaikka päätä ei ole särkenyt. Tosiaankin, itselläni on ollut aika erilaisia oireita.

Tuo on hyvä tieto, että vahvat lääkkeet saattavat aiheuttaa päänsärkyä, olenkin kuullut jotain sen suuntaista. Joskus minulla laukaisi migreenin voimakas hajuveden tuosu. Suklaan olen kuullut myös saattavan aiheuttaa.

Akupunktion kanssa en ole joutunut kosketuksiin, mutta jos siitä apua saa, niin saattaisin itsekin kokeilla.

Paula
10.11.2022 20:12

Ystäväni sanoi migreenistä, että se tulee aina, kun on jotain liikaa. Tuulta, unta, väsymystä, lepoa, ääntä ja ihan mitä hyvänsä. Olen samaa mieltä!
Jännityksellä ja mielenkiinnolla odotan todellakin, miten päivät sujuvat. Noin vuorokauden kuluttua lääkärikäynnistä oloni alkoi selvästi parantua. Jostain syystä viime yönä sain unen vasta kahden maissa, mutta kuitenkin nukuin syvää unta paljon, mikä on selvä muutos aiempaan. Seruaan tilannetta

Anitta
09.11.2022 12:51
Sivu löytyi: Olen vakiovieras

En ole itse uskonut akupuntioon ja vieläkin olen epäilevällä mielellä kokemuksestani huolimatta. Noin 7-8 vuotta sitten oli olkapääni niin kipeä, että tarvitsi apua liikutellessa ja yöt oli vaikeita. Eräs neuleystäväni (lääkäri) opiskeli akuhoitoa ja tarjoutui laittamaan piikkejä. Epäröin, osin piikkikammoni vuoksi, mutta en kehdannut kieltäytyäkään. Kun piikit oli laitettu ja noin 20 minuutin kuluttua otettu pois, tuntui jo helpotusta. Aika nopeaan kipu häipyi kokonaan eikä ole vielä tullut takaisin. Viikko sitten muutaman kunnon ylösvenyttelyn yhteydessä olkapäähän sattui hieman, mutta onneksi ei ole enempää vaivannut. Edelleen olen vähän odotuskannalla, vaikka tosi hyvilläni, että kipu pysyy poissa.
Toivottavasti sinun akuhoitosi auttaa ja olet onnekas sen suhteen.

Paula
10.11.2022 20:09

Hei Anitta, ja ihana kuulla "ääntäsi"
Samantapaista olen kuullut monelta; että kipu on vaan loppunut, joko selästä tai olkapäästä. Itselläni oli silloin ensimmäisenä yönä migreeni, mutta sen jälkeen ei ole ollut, mutta eihän tässä vielä ole mennyt kuin kolme päivää. Sekin tuntuu juhlalta!
Toinen hoitokerta on näillä näkymin alkuviikosta, jos lääkäri saa ajan järjestymään. Mielenkiinnolla odotan, pysyykö migreeni poissa.
Itselläni on tuota olkapääsärkyä myös, joten pitää tarkasti katsoa, etten makaa olkieni varassa, kun menen nukkumaan. Olen ajatellut, että kyse on kulumasta, mutta en tiedä, onko.
Kiitos, kun jaoit kokemuksesi! Mukavaa loppusyksyä sinulle sinne etelään

Seijaj
06.11.2022 22:01

Paula

Terveiset Hyvinkäältä.
Ilolla luen kirjoituksiasi.
Sinulla on kirjoittamisen armolahja! Ja mummouden - armolahja sekin on. Onnea uusimmasta lapsenlapsesta!
Kun luen kirjoituksiasi, jaksan taas uskoa, että Jumala on kanssamme arjen keskellä!

Paula
08.11.2022 09:44

Hei Seija,
ja kiitos palautteestasi
Yritän kirjoittaa niin rehellisesti kuin osaan, vaikka menestystarina ei ole kyseessä, mitä omaan sähläämiseeni tulee. Mutta Jumala kääntelee sipuleitani oikein päin niin nopeasti kuin ehtii ja korjaa virheitäni minulle ja muille opetukseksi - sitä rukoilenJa Hänessähän me elämme, liikumme ja olemme

Seija Kainuusta
01.11.2022 22:46
Sivu löytyi: Olen vakiovieras

Todellakin tämä kirjoittaminen on sinun tehtäväsi, armolahjasi. Et tiedäkään miten kirjoittelusi piristää ja samalla opetat sanasta oppimaasi.

Mukavaa juhlakuukautta teille sinne, Sepolle ja sinulle!

Ps. Ihailen aina teidän molempien käsistä kätevyyttä

Paula
05.11.2022 15:18

Kiitos rohkaisevasta viestistäsi, Seija
Hyvää ja siunattua pyhäinpäivää sinulle ja muillekin lukijoille.
Lapsenlapsia odotamme kyläilemään; iso pahvilaatikko odottaa veneilijöitä

Tupsukka
28.10.2022 11:04

Oli taas mukavaa luettavaa viikkonne tapahtumat. Toi roskisbongaus on kyllä huippua! Itekkin olen roskiksen vierestä löytänyt ja pelastanut täysin käyttökelpoisina mm. : silityslauta, pölynimuri, pyykinkuivausteline, kaunis vanha pöytä. Muitten roskiksiin en ole vielä uskaltautunut, mutta kukaties joskus…
Lapsenlapsia on kyllä kiva välillä hoitaa, vaikka ei jatkuvasti jaksaisi. Lapsi vaistoaa ihmisen aitouden, Seppo varmaan osaa mennä lasten ajatusmaailmaan mukaan. Se on hienoa ja tärkeää!
Siunausta myös Joulun Lapsi -projektiinne

Paula
01.11.2022 13:32

Kiitos Tupsukka, toivotuksista! Sinä vasta oletkin löytänyt aarteitaMinä löysin tänään lenkin varrelta neljä tölkkiä ja kiikutin ne kauppaan.
Niin se on, että jatkuvasti ei enää jaksa hoitaa pikkuisia, mutta sopivina annoksina se on mitä mukavinta ja antoisinta puuhaa