Kategoriat: Ajankohtaista

Pidimme työpäivän tänään mieheni kanssa, mutta olemme kyllä ehtineet lekotellakin, ainakin vähän.

Söimme tapamme mukaisen aamupalan, jonka minä keitin, siis puuron, ja Seppo tiskasi. Minä join lisäksi kahvia ja söin mustikkapiirakkaa. Sen jälkeen työnjako oli seuraava: minä kuljin pesemässä kolme lastia pyykkiä, mies tamppasi ja tuuletti matot sekä imuroi. Minä pesin lattiat ja jynssäsin iankaikkisen vanhan kynttiläntalin lattiasta. Milloin ihmeessä se oli sinne valunut? Talvella varmaan, nyt valo sen paljasti.

Jatkan toiste. Ilta ehti jo tulla. Hyvää yötä, Jeesus myötä.

jk. Anitta: 500 gr sipuliperunoita, päälle lientä, jossa oli vähän sillilientä, vettä ja kaksi kananmunaa. Perunoiden päälle 6 silliä. Hyvää oli, tänään vielä parempaa kuin eilen, kun silliliemi oli ehtinyt imeytyä.