Kategoriat: Ajankohtaista

Jos Herra suo, perheeni kasvaa tänä vuonna! -2016

Ihmettelin taasen kerran töissä ollessani ja varsinkin, kun en ole siellä, että kuinka ihmeessä olen siellä. Siis silloin kun en ole jossain muualla. Töissä ollessani en kovin runsaasti ehdi miettimään muuta kuin sitä, missä vilperit viilettävät elleivät sitten satu olla nukkumassa koko jengi. Silloin saatan nauttia kupin kahvia ja vedän henkeä.

Ihaniahan ne lapset ovat,

kerta kaikkiaan. Mutta kun heitä on riittävän monta suunnilleen saman ikäistä, on oltava silmät selässäkin. Ja huomenna otan myös korvatulpat. Joidenkin muksujen mielestä on lystiä kiljahdella, sillä tottahan ääni kaikuu kivasti ja herättää kaikkien kansalaisten huomion. Kun riittävän moni on kiljuilutuulella, korvatulpat ovat itselleni kyllä tarpeen. Kumma juttu, että vaikka kuuloni on alentunut, silti se erottaa tietyn korkuiset äänet sangen selvästi. Liian selvästi.

Siirsin kaksi

valkoista kaktustani muutama kuukausi sitten lattialle jakkaroiden alle, sillä näkösälle eivät kaikki kukat mahtuneet eivätkä mahdu. Siitä nämä eivät suinkaan ottaneet nokkiinsa, vaan alkoivat iloisesti kukkia tapansa mukaan. En voi nostaa niitä esiin, sillä oksat ja kukat katkeaisivat. On siis ihailtava niitä sinne, missä ne ovat.

Löysin kadoksissa olleen

2016

toisen sähköpostini kännykästä, mutta uusia kuvia en osaa edelleenkään laittaa tänne. Ei auta harmittelu. Eiköhän se jossain vaiheessa onnistu, kun saan nuorisoa avukseni. Heillä on omat kiireensä kuten luonnollista on. Harmittaa oma avuttomuus, mutta minkäs teet.

Lopuksi ajatus Kirkkovuosi Jeesuksen seurassa -kirjasta, Lhpk:

Jeesuksen kiusauksissa on kyse siitä, että Hän voitti saatanan meidän puolestamme. Me olemme syntisiä ja lankeamme. Mutta Jumalan rakas Poika kesti edustajanamme kiusauksen. Siksi me saamme lujasti epäilyksissä luottaa omaan kasteeseemme. Siinä meidät on kastettu Kolmiyhteisen Jumalan nimeen. Kasteemme ei valehtele, vaan siinä meille on annettu voitto kaikesta pahasta.

"Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mielistynyt." -Matt 3:17

Posti kulkee...

Joku terävä lukija

on saattanut huomata, että olen vähän harvakseltaan kirjoitellut viime aikoina. On ollut kiireitä. Olen näet aikeissa pinkaista naimisiin lähiaikoina. Jos en nyt ole sattunut mainitsemaan niin tiedoksi asia, hyvä lukijani! Olen käyttänyt aikaa tutustuessani Mieheen, joka on osoittautunut kaikin puolin sellaiseksi, että menen mieluummin naimisiin kuin nautin vain omasta seurastani. Kiirettä on totisesti pitänyt uuden työn ja seurustelun sovittamisen suhteen, mutta en ole varma, kumpaa ihmettelen enemmän: naimisiinmenoani vai päiväkodissa työssä oloani. Olen tosi onnellinen molemmista asioista.

Kuvankin saisitte, mutta voi harmi: en osaa laittaa niitä nyt tänne ;) -Mukavaa maaliskuun jatkoa, arvoisa lukijani!

jk. Laitan yhden kuvan toiseen blogiin...