Kategoriat: Ajankohtaista

Tästä upeasta kankaasta toivoisin tekeväni itselleni kauniin luomuksen. Tarvitsen siihen mustaa puuvillakangasta, mutta sitä minulla ei vielä ole. Aika näyttää, onnistunko tehdä tästä mieleistäni.

Tänään on satanut

tasaisesti pitkin päivää. Aamulla kävin lenkillä yösateen ja aamusateen välissä. Oli raikasta ja mukavaa. Pitkiä housuja on pitänyt alkaa käyttää, veto ja kosteus eivät tee hyvää vanhoille luille. Saan jalkasärkyä.

Eilen sain siivotuksi, ja se oli täysin Wycliffe-piirin ansiota. Koska olin kutsunut ryhmän kuukausittaiseen rukousiltaan luokseni, katsoin kotiani vieraan silmällä. Huomasin plätit lattiassa ja kasat nurkissa. Piti vähän alkaa järjestellä ja jopa pestä lattiat. Ai, että tuli hyvä mieli! Pyykkiäkin oli pestävä, vaikka se ei vieraitten silmiin näykään.

Tein löydön:

Rakastan kauniita kukkia, Luojan luomia

pari viikkoa kadoksissa ollut yöpukuni löytyi! Se oli jäänyt lymyyn sängyn ja seinän väliin. Ilmeisesti olin paiskannut vaatteet sängylle, jonne ne eivät jääneet, mutta eivät liioin pudonneet lattialle asti. Enää soittimet hukassa.

Rukousaiheita oli tullut

paljon, ympäri maailmaa, meidän rukousiltaamme varten. Viisumeita tarvitaan, vaikeisiin raamatunkohtiin tarvitaan jumalallista viisautta, että ne tulisivat oikein käännetyksi. Sairautta ja monta muuta huolta riittää, joten kannoimme kaiken Jumalan eteen ja Hän vastaa ajallaan ja tavallaan.

Itse rukoilin myös erästä henkilökohtaista asiaa ja sain siihen vastauksen tänään. Joskus vastaukset tulevat välittömästi, joskus ne tulevat sellaisessa muodossa, ettemme tahdo edes huomata vastauksen tulleen. Se saattaa näyttää ihan eri näköiseltä kuin mitä olisimme toivoneet.

Mustikkapiirakkaa tuoreista marjoista

Töiden jälkeen

Kissankellot lenkkipolun varrella

kävelin ystäväni Amekin luo. Hän oli valmistanut meille ruokaa, ihanaa! Jälkiruuaksi nautimme kahvia, kakkua ja jäätelöä. Juttelimme ajankohtaisia asioita, rukoilimme, luimme Raamattua ja keskustelimme. Amekilla oli yllään minun tekemäni mekko. Minä virkkasin norsua, joista toinen taisi jäädä sinne sohvalle - tai se on tömistellyt viidakkoon! Palasin sateen lotistessa takaisin kotiin. Mukava kun sataa.

Uimavedet

kuulemma odottavat sittenkin uimareita, myös Hietasaaressa! Luultavasti viikonloppuna menen siis pitkästä aikaa uimaan. Sitä ennen en ennätä, sillä huomenna meillä on Lähimmäisilta Koulukatu 26:ssa klo 18 alkaen. Itse soittelen siellä virret ja huolehdin tarjoilusta. On arpajaisia ja aiheena Katekismuksesta jotain, en ole varma tarkasta aiheesta. Tervetuloa!

Päivän tekstistä:

Tummansininen, mekko itselleni

Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani. -Joh 14:6

- - Jeesus ei ollenkaan suostu yhdeksi vaihtoehdoksi ihmisten uskomusten ja maailmankatsomusten valintatalossa. Hän ilmoittaa Isän tahdon omilleen eikä käy siitä kauppaa. Miksi ei?

Koska Hän on Jumala ja sinä olet ihminen. Hän on Luoja ja sinä olet luotu.

Jesajan kautta Jumala sanoo Raamatussa: "Voi mielettömyyttänne! Onko savi savenvalajan veroinen? Ja sanooko työ tekijästään: `Ei hän ole minua tehnyt`, tai sanooko kuva kuvaajastaan: `Ei hän mitään ymmärrä`? (Jes 29:16)

Jos sinulle kelpaa Jeesuksen ristillä puolestasi ansaitsema vanhurskaus, niin sinä saat sen uskossa omistaa. Jumala antaa sinulle kaikki sinun syntisi anteeksi ilman mitään omaa ansiotasi. Voisiko se riittää sinulle? -Lhpk

http://www.lhpk.fi/sano-vain-sana-hartaudet/  -Tuolta on kuunneltavissa hartausteksti kokonaisuudessaan joka päivä!

Aamunkajo!

On aika

painella vähäksi aikaa ompelemaan seuraavia mekkoja ja myyn niitä alennetuin hinnoin. Tervetuloa kyselemään ja kokeilemaan, jos asut lähistöllä!

Mukavaa loppuviikkoa, arvoisa lukijani!