Kategoriat: Ajankohtaista

Töissä sävy sävyyn!

Olen varmasti itse eniten ihmeissäni siitä, että olen niin mahdottoman taitava tekemään noita mekkoja. En ole tiennytkään, mihin kykenen. Onneksi kykyni eivät mene hukkaan, vaan saan pöryyttää ompelukonetta ja suoltaa mekkoja niin paljon kuin huvittaa.

Ilman inspiraatiota

Mekko Nelonen

en pysty tekemään ainuttakaan penaalia, kissaa tai mekkoa. Ilman motivaatiota sitä ei liioin tapahdu. Ja kaiken takana on hyvän Jumalan suunnitelma ja johdatus. Hän innoittaa minua milloin suuntaan, milloin toiseen. Ja kun näin tapahtuu, minulla on täysi höyry päällä ja vähän enemmänkin.

Pullataikina unohtui lauantaina...

Olin noin 20 vuotta sitten

kuntoutusjaksolla ja siellä muuan mies sanoi, että Paula tekee mitä tahtoo. Se on ihan totta. Osaan tehdä kaikkea, mikä minua kiinnostaa ja huvittaa. Mutta on monia asioita, mitä en osaa, esimerkiksi vaihtaa pyörään rengasta tai käyttää porakonetta. Mutta olen varma, että jos minulla olisi motivaatiota ja syytä osata, oppisin kevyesti tai sitten hitaasti. Mutta minua ei huvita ensinkään kilmuilla pyörän kumien kanssa. Eikä porakonekaan kiinnosta.

Koska minä olen

Onnistuivat!

Kristuksessa, minä voin kaiken Hänessä. Hän vaikuttaa tahtomista ja tekemistä lupauksensa mukaan, niin että teen sitä, mikä on hänen mielensä mukaista. Ikävä kyllä teen paljon myös sellaista, joka on oman pääni keksintöä eikä Jumalan tahto, ja siitä saan sitten kärsiä. Mutta olen varma, ettäJumalan hyvä käsi on päälläni jatkuvasti, kuten Nehemia kirjoittaa kirjassaan. Myös möhläykset tulevat hänen sallimuksestaan, sillä tarvitsen ojennusta, ettei nokka nouse.

Minun tekoni

ovat siis Jeesuksen tekoja, koska ne ovat Hänessä tehdyt. En enää siis elä minä, vaan Kristus elää minussa. Hänessä minä liikun ja elän - ja teen kaiken Jumalan kunniaksi, sillä kaikki hyvät tekoni ovat lahjaa Jumalalta. Ja voin vakuuttaa: Kristuksessa tehdyt teot antavat suunnattoman suuren ilon sydämeeni!

Vein sunnuntain alttarikukkaset

Jatkan kirjoittamista

nyt kun on jo myöhä ja väsyttää.

Olen tehnyt uuden mekon ja seuraavakin on tulollaan. Ompelukoneen onnistuin rikkomaan. Ostin uusia puolia, jotka ovat liian tiukkoja koneeseeni, vaikka niiden pitäisi sopia. Kun puolasin lankaa, en saanut puolaa irti, joten kiskoin sen väkisin veitsen kanssa. Kone ei siitä tykännyt, vaan puolaaminen tyssäsi. On vietävä kone korjattavaksi. Harmillinen takaisku. Toisaalta voinpa samalla huollattaa koneen, kun käytän sitä kuitenkin niin paljon, että se kannattaa.

Hyvää yötä, Jeesus myötä, arvoisa lukijani!