Kategoriat: Ajankohtaista

Pyykkikori tyhjä, roskikset samoin. Kukat kasteltu ja paikat putsissa, ainakin päällisin puolin.

Tänä aamuna

ripustin rinkkaan nimilapun, punaisella tekstillä, valkoisella sydännauhalla (sen jemmasin kerran roskiksesta). Rinkassa roikkuu myös kenkälusikka, mutjutin, jolla hieron kipeytyneitä jalkoja ja olkapäitä, silmälasien puhdistusliina ja mitähän muuta.

Eväitäkin

olen pakannut rinkan sivutaskuun. Paketin viikunoita sekä vähäsen kurpitsan siemeniä. Pakko ottaa kassi mukaan Espooseen asti, sillä eväsleipiä ja kylmä cappuccino ja salaatti ovat matkaeväinä. Syöminen tuo turvallisen olon, tietää mitä junassa tekee, paitsi että täytän ristikkoa ja teen sudokua.

Kuudelta tänään

tarkoitukseni on olla Espoon jäähallilla katsomassa Even, lapsenlapsen, luistelunäytöstä. Yöksi pojan perheen luo ja huomenna, jos Herra suo, menen klo 16 Kauniaisten metodistikirkolle, jossa on silloin Espoon Pyhän Tuomaksen seurakunnan messu, http://www.lhpk.fi/espoo/

Olisipa hauskaa, jos joku lukijoistani osuisi paikalle sinne!

Messusta jatkan matkaani lentoasemalle, jossa yövymme Zaran, Astran ja Sonan kanssa. Tosi innostavaa, tosi hauskaa ja jännittävää! Lento Frankfurtin kautta Portoon lähtee varhain maanantaiaamuna.

Toivotan hyvää ja siunattua viikonloppua, arvoisa lukijani! Herra olkoon meidän kaikkien kanssa! Kuljetan teitä lukijoita mukanani caminolla!