Kategoriat: Ajankohtaista

Vihkohurahdus on viimeisin villitykseni...

Otsikko viittaa siihen, että yskin ja pidän siinä mielessä meteliä, mutta toisaalta olen kuunnellut vähän espanjaa sekä monta saarnaa, lisäksi Händelin vesimusiikkia vaihteluksi.

Eilisiltana

olin kyllä vähän epätoivoinen. Päätä särki, jouduin ottamaan vessapaperirullan vuoteen viereen, kun niistäminen oli jatkuvaa kuten yskiminenkin. Nakkelin paperitolloja ympäriinsä. Sain sentään nukutuksi, mutta pitkin yötä kävin hereillä, kun päätä särki.

Sama jatkui aamulla. Oksensin, kun pesin hampaita. Aika köppäiseltä tuntui, mutta päivän mittaan tilanne on ollut kohtalainen. Amekki toi minulle maitoa kaupasta. Pillereitä olen popsinut. Ruuaksi laitoin pakasteesta sipuliperunaa, paistoin jauhelihaa sekaan, lisäksi koskenlaskijaa, sulatejuustoa. Hyvää tuli. Saan syödä sitä muutaman päivän.

Seurakunnassa

olisi ollut hallituksen kokous, mutta olin pois kuten myös raamattutunnilta. Kotona voin omia aikojani touhuta, kun joka välissä on mahdollisuus huilata. Vihkoja olen väsäillyt. Ristikkoa rustannut, Raamattua lukenut ja luottanut, että kaikki vaikuttaa parhaakseni.

Katsoin

iltapäivällä Kekseliäs nikkari -ohjelman. Se on suorastaan hurmaava sarja, niin lämminhenkinen ja ihastuttava. Suosittelen lämpimästi sen katsomista!

Pari sanaa Katekismuksesta:

Miksi tarvitsen Pyhää Henkeä uskon synnyttämiseksi ja ylläpitämiseksi?

Luonnostani olen hengellisesti sokea, kuollut ja Jumalan vihollinen, kuten Raamattu opettaa; siksi en "voi omasta järjestäni enkä voimastani uskoa Herraani Jeesukseen Kristukseen eli tulla hänen luoksensa."

Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on, sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti. -1 Kor 2:14.

Jumala on eläviksi tehnyt teidät, jotka olitte kuolleet rikoksiinne ja synteihinne. -Ef 2:1

Lihan mieli on vihollisuus Jumalaa vastaan, sillä se ei alistu Jumalan lain alle, eikä se voikaan. -Room 8:7

Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta - se on Jumalan lahja - ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi. -Ef 2:8-9.

Kukaan ei myöskään voi sanoa: "Jeesus Kristus on Herra", muuten kuin Pyhän Hengen vaikutuksesta. -1 Kor 12:3

Toipumista pyydän itselleni ja muille sairastaville, ja sinulle, arvoisa lukijani, Jumalan siunausta!