Kategoriat: Ajankohtaista

Siunaan ompelukoneen antajaa - tässä hameen tuunausta

Iloista huomenta sinulle, hyvä lukijani! Pari sanaa aamutuimaan ennen töihin lähtöä.

Alkuviikolla

on vipinää niinä viikkoina, kun on leskiryhmä ja seurakunnan rukous- ja raamattupiiri. Yleensä jotain muutakin kehkeytyy samoihin päiviin töiden lisäksi. Olen ylen kiitollinen, että minulla on lyhyehköt työpäivät, näin selviän kaikesta. Mutta ilman työtä en tiedä, miten suuni panisin, mihin juoksisin, miten jaksaisin. Kiitän siis sydämestäni Jumalaa hänen hyvästä johdatuksestaan ihan kaikessa.

Tietysti

Viimeisimmät norsut

minulla olisi muutama neuvo annettavaksi Jumalalle, mutta olen oppinut, ettei Hänelle kannata neuvoja antaa. Hän tietää paremmin. Olisi joitakin muitakin henkilöitä, joita mieluusti neuvoisin, mutta sekään ei liene viisasta.

Työpäivistäni

Avantoreissu maanantaina

ei ole vaihtelua puuttunut näinä parina päivänä. Olen ollut sekä veteraaniryhmässä eilen laulattamassa, juttuja kuuntelemassa ja kertomassa veteraanien kanssa, että vauvaryhmässä ja perhekerhossa pitämässä muskaria. Tänään pinkaisen dementiakotiin laulamaan ja rämpyttämään pianoa sydämeni innolla. Tämän lisäksi tietysti elämääni sulostuttavat Arkipajan äidit ja lapset sekä innostavat työkaverit. Elämä tuntuu mielekkäälle työn suhteen, kerta kaikkiaan!

Sano vain sana -hartauskirja

antaa puhtia ja ajattelemista aamuisin, kun sitä luen. Suosittelen sen hankkimista, joka tahtoo tietää, miksi Jumala määräsi veriuhrit ja mitä tekemistä niillä on ehtoollisen kanssa, jota itsekin saan nauttia joka sunnuntai messussa. Jokainen tietää lapsena tehdyt niin sanotut verivalat, joilla sitouduttiin kaverin kanssa pitämään yhtä viimeisen päälle; toista ei petetä eikä jätetä ja häntä puolustetaan.

...iloitkoot kaikki, jotka sinuun turvaavat, ja riemuitkoot iankaikkisesti. Suojele heitä, että sinussa iloitsisivat ne, jotka rakastavat sinun nimeäsi.
Sillä sinä, Herra, siunaat vanhurskasta, sinä suojaat häntä armollasi niinkuin kilvellä. -Psalmista 5

On aika

syödä aamupala ja hilpaista töihin. Malttia liikenteessä meille kaikille, koko maassa on liukas keli! Siunattua päivää, arvoisa lukijani!