Kategoriat: Ajankohtaista

Viimeisimmät valmiit - kirja Kalliosta meneillään

Niskatyynyni näyttää hyvin litteältä tänään. Siihen on syynsä. Olen istunut sen päällä tämän aamun, kuten nytkin, ja myös makoillut se takapuoleni alla. Niskatyyny on hyvin tarpeellinen näköjään muuhunkin kuin päätä pitelemään.

Minulle sattui tapaturma

eilen, tavallaan nolokin se oli. Mutta olisi tapaus voinut olla huomattavasti nolompikin, mikäli koko seurakunta olisi istunut penkeillään. Nyt oli vain pastori paikalla, kun istahdin pianotuolille seurakunnassa ja se rysähti kerta laakista ja minä lensin lattialle ja litistin rautaisen mikrofonitelineen takapuoleni alle. Auts! Tai ei se teline litistynyt yhtään, mutta minä sain iskun.

En muista, nousinko itse lattialta, vai antoiko pastori nostoapua, sen verran yllättävä tärsky se oli. Särkylääkettä nappasin naamaan ja tänään tilanne on vähän parempi. Ei jomota koko aikaa.

Töihin menen

vasta iltapäivällä, sillä meillä on sadan hengen joulujuhla, perhetyön juhla tänään. Minun on tarkoitukseni säestää joululauluja ja Soiva sammakko esiintyy sitä ennen. Otan niskatyynyn mukaani, se on varmaankin tarpeen. Kaikkea sitä voi ihmiselle sattua. Onneksi tuo ei tapahtunut ensi pyhänä, kun 80-vuotias seurakuntalaisemme on säestysvuorossa. Siinä olisi voinut käydä huonommin.

Niskatyyny

tulee mukaani huomenna myös junaan ja illalla teatteriin. Olen aikeissa, jos Herra suo ja olen kunnossa, matkustaa pääkaupunkiin ja nauttia miniäni kanssa Myrskyluodon Maija -esityksestä! Sain sen viime vuonna joululahjaksi ja nyt pääsen siitä nauttimaan - jos Herra suo ja pääsen matkaan, siis!

https://hkt.fi/esitykset/myrskyluodon-maija/

On aika

nauttia kuppi kahvia, kuunnella joulumusiikkia ja antaa kutimien kilistä vielä hetken aikaa. Sitten tyyny mukaan ja Tuikun kanssa Fannyyn järjestelemään taloa juhlakuntoon! Varmaan hauska nostella pöytiä kipeällä kankulla, mutta

kaikki minä voin Hänessä, joka minua vahvistaa -

jos en nostella pöytiä, niin sitten suostua siihen, etten pysty sitä tekemään! Tapaturmatonta päivää, arvoisa lukijani!