Kategoriat: Ajankohtaista

Caption

Elämä tuntuu aika mukavalta tällä hetkellä. Olen onnellinen, kiitollinen, tyytyväinen. Mitään erityistä ei ole tapahtunut, mutta kaikki yhdessä on vaikuttanut minun parhaakseni, sillä minulla on suuri Jumala, joka ei ole toimeton suhteeni. Hän ajaa asioitani salaa ja näkyvästi ja johdattaa usein niin, että joudun vaikeisiin tilanteisiin, joista en selviä kuin luottamalla ja heittäytymällä Jumalan armon varaan.

Ja onhan minulla

ihania ystäviä ja läheisiä ihmisiä, työtovereita, naapureita ja sukulaisia. Ja seurakunta, jossa saan kasvaa uskossa ja ihmisenä hioen toisia ja toiset minua.

Ilta ehti tulla,

ennen kuin ennätin uudelleen koneelle. Juniori vaimoineen pyöräili töidensä jälkeen luokseni lättykesteihin. Sitä ennen tytär tuli tyttärineen samoihin pippaloihin. Keskipojan perhettäkin kutsuin, mutta heillä oli omia kiireitään; tyttären mies on yrittäjä ja tekee pitkää päivää.

Paistoin

Tarzanin antama kukka kukkii ja tuoksuu taas suloisesti!

ison kasan lättyjä, käännellessäni heittelin niitä ilmaan lapsenlapsen ja omaksi ilokseni. Keitin nakkeja ja muuta suolaista alkuruuaksi ja kermavaahtoa jälkiruuaksi samojen lättyjen kanssa. Kuivattuja nokkosia lisään aina lättytaikinaan. Amanda ilmoitti, ettei hän syö nokkosia, mutta kerroin, että taisitpa jo syödä etkä edes huomannut. Eivät ne maistu, kun niitä laittaa sopivasti mausteeksi.

Kun nuoret lähtivät,

ampaisin Amekin kanssa lenkkari- ja takkiostoksille. Löysin tarjouksesta kävelemiseen hyvät kengät, pohjalliseni sopivat niihin. Kengät ovat mielestäni tärkein osa vaatetusta ja samalla terveydenhoitoa. Nyt jalkani eivät ole oikein vedossa ja entiset lenkkarit alkavat levitä. Olen niillä kävellytkin kyllä satoja kilometrejä.

Takin tarvitsin myös, aiemmat ovat aatamin aikuisia tai kirpputorilta hankkimiani. Verryttelytakki, joka on kyllä mukava pitää, alkaa tulla vilpoiseksi, vaikka tänään se vielä oli minulla kävellessäni töihin. Itse asiassa se on mukavin takkini - on varmaan vähintään 15 vuotta vanha. Nyt ostin tarjouksesta sellaisen, jonka pitäisi hengittää ja pitää sadettakin jossain määrin. Aika näyttää, onko se sitä, mitä lappu lupaa.

On kova

väsy vauhdikkaan päivän jälkeen, vaikka mielessäni olisi juttuja kerrottavaksi. Jatkanpa taas toiste ja toivotan iloista mieltä sinulle, arvoisa lukijani!