Kategoriat: Ajankohtaista

Naistenpäiväkortti, jonka tein työpaikalla

Monena aamuna päätäni on särkenyt herätessäni, tai jopa yöllä olen herännyt kovaan päänsärkyyn. Tänä aamuna tajusin, että flunssa se yrittää tulla. Varmaan työn aloittaminen jotenkin laukaisi stressiä ja nyt helpotus teettää flunssaa.

Mehua olen latkinut, tyrnimarjoja syönyt ja panadolia napannut. Työpäivä menikin hyvin. Tänään yritin painaa lasten ja äitien nimiä mieleeni ja tutustua heihin. Tavallista kotityötä tähän mennessä: tiskausta ja sellaista. Ihan mukavaa, rentouttavaa ja helppoa. Jatkossa kuviot vähän muuttuvat, kunhan tilanne etenee.

Arin luona

olin eilen ja olimme kahvilassa. Palatessa huomasin, että hänen varpaansa on pahasti tulehtunut. Ari ei sitä itse tunne. Toisaalta hyvä, toisaalta huono. Muutoin hän oli pirteä ja iloinen ja hymyilimme toisillemme sekä Raamattua kuunnellessamme että silloin, kun näytin hänelle "whatsapista" lastenlasten tekemisiä ja puhumisia.

On vaan jätettävä Herran haltuun miljoonannen kerran Arin asiat ja omat myös. Ei niitä jaksa itse kantaa.

Peittelin Arin luona ollessani samassa huoneessa olevan papan ja laitoin toiselle leipää ja maitoa eteen, kun hän oli ruuan saanut syödyksi. Otin ruokaliinaa pois ja juttelin ja kerroin naapuripapalle, etten voi pestä hänen hampaitaan, vaikka hän sitä toivoi. Peitellä voin ja jutella, mutta muut hommat minun on jätettävä hoitajalle. Lopuksi nostin Arin liftillä vuoteeseen, laitoin ruuan tippumaan. Viilensin kuumottavaa jalkaterää ja lisäsin vettä patterille viemääni ilmankostuttimeen. Otin Arilta selvää, miten tehdä, että hänen olisi mahdollisimman hyvä olla.

Käveleminen sairaalasta lähdön jälkeen on todellakin terapeuttista.

Mailis Janatuinen

Tätä voisi kokeilla!

puhuu päivän tekstissä minulle ja kenties sinullekin, hyvä lukijani:

" Oletko sinä se , jonka on määrä tulla, vai pitääkö meidän odottaa jotakuta muuta?"

- - Johanneksesta oli tullut vankilassa niin köyhä, että hänellä oli enää vain kipinän verran uskoa jäljellä. Nyt hän sai kuulla, että Jeesus on tullut maailmaan juuri sellaisia köyhiä syntisiä varten kuin hän itsekin oli. Johanneksen piti vain jatkaa siihen Jumalan Karitsaan katsomista, joka ottaisi pois hänenkin syntinsä. - - -Jää luoksemme -kirjasta s. 123

Mukavaa loppuviikkoa, arvoisa lukijani!

Salaattiottimille on käyttöä kaktuksia purkittaessa!

jk. Minulla on vielä pallokaktuksia jäljellä; olen vaihtanut niitä netin vaihtopalstalla purkkaan tms. Jos asut lähistöllä ja haluat pallokaktuksen, niin ilmoittelepa itsestäsi! Lukijalleni lahjoitan mielelläni kiitospalkalla :)