Kategoriat: Ajankohtaista

Mikäs tässä on ollessa. Viikonloppu edessä. Tänäänkin oli hauska työpäivä, monella tapaa. Kohtasin mukavia ihmisiä, sain tehdä jotain pientä, mutta hyödyllistä.

Ennen kotiin tuloa

poikkesin pitsalle rakkaan ystävän kanssa. Meillä on kerran kuussa ruokatreffit, tänään oli se päivä. Vaihdoimme samalla tietysti kuulumisia ja saimme vertaistukea toisiltamme. Kohtalotovereita olemme, vanhoja ystäviä. Hän jäi odottamaan kyytiä, kun itse ravasin autolle ja kotiin.

Jostain syystä

innoistuin siivoamaan, vaikka ei yhtään huvittanut. Kannoin matot ulos, pesin lattiat, matot sisälle. Sähköharjalla, vai mikä se kapistus lienee nimeltään, suihkin pölyt nurkista ja taulujen päältä, lampuista ja pöydiltä.

Sen jälkeen makasin sohvalla ja nautin, mutta enpä muuta olisi jaksanutkaan, väsytti niin.

Nisua rupesi tekemään

Uusimmat!

mieli, tein taikinan liinan alle kohoamaan kulhoon, sillä laillahan sitä saa. Tein pitkästä aikaa pitkoja, en jaksanut pullia pyöritellä. Ohessa kiikutin lakanat pyykkituvan koneeseen, kännykkä kiinni ja Poirotia katsomaan teeveestä. Hercule Poirot on ylivoimaisen nokkela. Minulla jää tämän tästä oivaltamatta, miten ihmeessä rikos oli tehty. Mutta eivätpä muidenkaan harmaat aivosolut toimi ohjelmassa sen paremmin. Joka kerta lopussa tapahtuu jotain, jolle saa nauraa. Upeasti tehty ohjelma minun mielestäni.

Päähine itselleni

Iltakävelyn

Eilen saimme kakkua Wyclifen r-piirissä

jo tein, kohta menen saunaan. Tämän vuoden alusta lähtien olen kävellyt vähän yli 500 km.

Vähän olen kutonutkin, mutta oikea käsi tahtoo oikkuilla, pitää hiukan hillitä. Vielä on iso läjä pipoja tekemättä, vaikka olenkin niitä vääntänyt selkä vääränä. Mutta onpa onneksi aikaa, ja jos en ehdi kutoa, voin ostaakin, kun näen sopivia tarjouksia.

Kadonneet-palsta:

- rannekello on ollut hukassa kolme päivää. En keksi, minne sen tiistaina lykkäsin ennen saunaan menoa. Ei kai se hukassa ole, mutta en vain löydä sitä. Kaikki piilot ja salat olen jo tutkinut moneen kertaan.

Mukavaa viikonloppua, arvoisa lukijani - voi hyvin!

Jeesus sanoi Johannekselle: "Autuas se, joka ei minua torju."-Luuk 7;23

- - Kuulutko sinä niihin, jotka tahtovat kokea yhä uusia uskonnollisia kokemuksia? Vai kelpaako sinulle köyhien evankeliumi, joka tekee sinusta aina vain pienemmän? -Janatuinen: Jää luokseni -hartauskirjan sivuilta 124,125

jk. Kiitos Jumalalle, flunssa kaikkosi melkein kättelyssä!

jk2. Päivityksiä Kadonneet-palstalle: Kello löytyi saunalta! Rehellistä väkeä meidän talossa - ja kelloni on vanha ja kulahtanut...