Kategoriat: Ajankohtaista

Onnea, kuopus, 24 vuotta!

Kuuntelin aamulla sivuilta www.lhpk.fi Petri Hiltusen tunnin mittaista opetusta Miten Pyhä Henki toimii. En ole moneen päivään löytänyt kyseisiä sivuja, mutta se johtui siitä, että saarnat -sijasta täytyy etusivulta valita tätä nykyä saarnoja -sana. Muutos johtuu siitä, että sivujen kanssa on ollut ongelmia kuten sivujen kanssa tapaa olla.

Jos siis haluat kuunnella Lähetyshiippakunnan saarnoja tai opetuksia, valitse yllä oleva linkki ja sieltä saarnoja. Sen jälkeen puhujaksi kenet haluat; vaikkapa Petri Hiltunen. Sen jälkeen klikkaat kohtaa HAE. Ja sen jälkeen kyseisen henkilön kaikki saarnat ja opetukset tulevat esille. Edellä mainittu saarna on pidetty 26.3.2015. Rullaa hiirellä saarnoja alaspäin kunnes tulee tämä tai haluamasi opetus/saarna esille ja sitten klikkaat sitä. Tai vaihtoehtoisesti näet saarnoja -sanan valittuasi viimeiset saarnat/opetukset, jotka on menneellä viikolla pidetty.

Hiltusen saarna on erinomaista opetusta Pyhästä Hengestä. Jotain perustavaa laatua olevaa, sellaista, minkä varaan jokainen meistä voi jäädä. Suosittelen kuuntelemaan. Lepo ja rauha seuraavat hyvän sanan kuulemista.

Jo iltapäivässä

ollaan taas. Päivät vilahtavat kuin varjo vain. Aikaa kirjoittamiselle on otettava tai en kerrassaan ehdi edes tätä tehdä.

Heräsin kuuden maissa

ja tein aamutoimet. Toisin sanoen luin Raamattua, söin aamupalaa ja kuuntelin oheista opetusta. Soitin äidilleni tapani mukaan ja lähetin jokusen viestin. Muun muassa kuopuksellemme, joka täyttää tänään 24 vuotta. Iso poika jo hänkin, aikuinen mies; naimisissakin ollut neljättä vuotta.

Kaupungille

oli asiaa. Kävin tilaamassa muutamia kuvia valokuvistani ja niiden valmistuessa palautin markettiin Arin partakoneen, joka oli hajonnut ennen takuuajan päättymistä. Sain rahat takaisin. Toisessakin kaupassa piti käydä ja valokuvat hakea. Kotona kirjoitin pari postilähetystä ja otin ne mukaan, kun lähdimme

shoppailemaan

Amekin kanssa. Puolipäivätyö se oli, viivyimme nelisen tuntia! Ystävälläni ei ole autoa, joten kävimme useammassa paikassa niin että hän sai ostettua päivittäistavaroita tulevia päiviä varten. Partakoneenkin löysin Arille ja itselleni mekon kirpparilta kolmella eurolla. Se on tyylikäs, punainen tietysti.

Voimat hulahtivat

reissussa, vaikka kävimme toki välillä syömässä ja joimme kahvit päälle. Ehkäpä tästä piankin lataudun.

Lotterie

tulee viettämään aikaa luokseni pariksi tunniksi, kun vanhemmilla on menoa. Käymme hänen kanssaan Kasarmintorilla hakemassa jauhoja ja juustoa, joita olen tilannut Reko-torilta ostaakseni.

Jeremian kirjaan

siirryin tänä aamuna. Siellä on kovaa tekstiä Israelin kansalle ja yhtä hyvin me saamme ottaa sen itsellemme. Tai joudumme ottamaan. Meitä monia koskee tämä sana, minkä Jeremia sanoo:

- - niin joutuu Israelin heimo häpeään, se ja sen kuninkaat, ruhtinaat, papit ja profeetat, he, jotka sanovat puulle: `Sinä olet minun isäni` ja kivelle: `Sinä olet minut synnyttänyt`. Sillä he ovat kääntäneet minulle selkänsä eivätkä kasvojansa, mutta onnettomuutensa aikana he sanovat. `Nouse ja pelasta meidät`, Mutta missä ovat sinun jumalasi, jotka olet itsellesi tehnyt? Nouskoot ne, jos voivat pelastaa sinut onnettomuutesi aikana. Sillä yhtä monta kuin sinulla on kaupunkeja, on sinulla jumalia, Juuda. -Jer 2:27,28

Siinäpä meille

miettimistä, kun niin monia muita keinoja etsimme ennen kuin viemme Jumalalle asiamme, ja hän on kuitenkin ainoa, joka voi meitä auttaa ja tahtoo sen tehdä.

Siunausta päivääsi, arvoisa lukijani; sain vieraita!