Kategoriat: Ajankohtaista

Iltapäivän vietin naistenpäivillä! Järjestin sellaiset mökilläni. Naisia tuli kolmella autolla ja yhdellä pyörällä. Puhuimme, rukoilimme, kävimme läpi Jeesuksen opetusta kahdesta rakentajasta Mailis Janatuisen ilosanomapiirikysymysten pohjalta. Rukoilimme toistemme puolesta ja monien muiden asioiden puolesta. Oli niin siunattua!

Aluksi joimme kahvia ja pöytä oli täynnä naisten tuomia tarjoiluja. Myöhemmin nautimme vahvempaa ruokaa, paitsi Sanan ruokaa, myös ruisleipää.

Kerroin jutellessamme, että minulle Jumalan sana "odota" on ehkä se tavallisin, mikä nousee Sanasta ja rohkaisee minua kestämään. Eräs toinen kertoi, että hän taas kokee useimmiten kehotusta mennä eteenpäin vilkuilematta taakse ja sivuille.

Ajoin kotiin yöksi,

netti ei toiminut tänään mökillä. Matkalla ajattelin taas tuota odottamista, sillä paitsi netin takia, myös ikävän takia oli päästävä pois mökiltä.Koti-ikävä ajoi, vai mikä ikävä se oli? Onko minun elämäntehtäväni odottaa ja kaivata puolisoa, josta joudun olemaan erilläni? Mitä sitten, kun hän paranee tai kuolee? Jatkuuko odottamiseni ja kaipaamiseni senkin jälkeen? Nämä tunteet ovat syöpyneet minuun.

Voihan olla niinkin, että elämäni päättyy ennen Aria. Emme voi tietää. On hyvä olla pihtipielet Jeesuksen verellä sivellyt kuten israelilaisilla, niin että tuhon enkeli kulkee ohi. Jeesuksen veri suojaa nyt kuten silloinkin. Sitä saamme nauttia ehtoollisella ja siinä saamme uskoa syntimme anteeksi.

Kaipaan päästä rantamille uuden maan, lauletaan laulussa. En tiedä, kaipaanko uusia rantamia. Nyt olen tottunut olemaan mökin rantamilla. Alkukeväällä meinasin kuolla kaipuuseen ja ikävään siellä. Näin uudesta perspektiivistä oman tilanteeni. Putosin ikävän ja yksinäisyyden pimeään aukkoon. Vähitellen olen kotiutunut sinne aika mukavasti. Mutta sitten yhtäkkiä tulee pakottava tarve hypätä autoon ja kiitää kotiin. Oi, tätä elämää, oi tätä pitkää ikävää!

Ari on nostettu

tuoliinsa istumaan, vaikka minä en ole ollutkaan hänen luonaan, jo monena päivänä. Olen siitä äärettömän kiitollinen ja todella tyytyväinen. Huomenna menen hänen luokseen.

Enpä taida jaksaa

nyt enempää. Toivotan Jumalan siunausta sinulle, arvoisa lukijani!