Kategoriat: Ajankohtaista

Olen iloinen, että Vaasassa joulunavaus oli vasta eilen. Monestihan se on ollut jo monta viikkoa aiemmin. Kuukausi riittää hyvin valmistautumiseen. Myös uusi kirkkovuosi alkaa tästä päivästä, Jeesuksen odotuksesta ensimmäisenä adventtina.

  Lenkkeily

 jatkuu. Juoksin eilen puoli tuntia. On aina tosi hyvä olo ja virkistynyt mieli sen jälkeen, kun olen juossut, käynyt suihkussa ja huomaan, että kykenin jälleen juoksuttamaan itseäni. Mikä ilo ja kiitollisuus!

 Jumalan Sana

   Mutta jos me vaellamme valossa, niin kuin hän itse on valossa, meillä on yhteys toisiimme ja Jeesuksen, hänen Poikansa veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä.  -1 Joh 1:7

Tänä vuonna sain tosi paljon syntymäpäiväkortteja!

MS-yhdistyksen joulujuhla

oli eilisiltana Helmi-ravintolassa. Olin "vaasanlasten" kanssa siellä, eli tyttären ja pojan ja näiden puolisoiden kanssa.

Jari lauloi komeasti ja Karin kauniisti, upeita, hartaita joululauluja. Saimme lahjoja, voitimme arvonnassa ja söimme herkullista jouluruokaa. Tapasin vanhojakin tuttaviani pitkästä aikaa ja läheinen ms-tautia sairastava ystäväni pääsi ilokseni mukaan myös.

Arin luonakin

ehdin käydä eilen. Soittelin joululauluja aulassa olevilla uruilla Ari vieressäni. Hoitaja ripusteli joulutähtiä ikkunaan, muutamia omaisia oli läheistensä seurana.

Tytär oli kutonut

minulle oman näköiseni kauniin mikä-se-nyt-onkaan -huivin tai pontchon.

55 vuotta tänään. Synnyinyönäni Nivalassa oli ollut kuutamo ja lunta Nivalassa.

Patmos-lähetys lähettää 92.8 -kanavalla

kaapelin kautta jumalanpalveluksen klo 11. Tänään se tuli Paulus-seurakunnasta Kouvolasta. Raamatullinen, raikas ja koskettava. Jatkossakin kuuntelen luultavasti sitä. Netin kauttakin voisi kuunnella esim. Raamattuopiston jumalanpalveluksen, mutta en osaa avata sitä.

Hän on meidän syntiemme sovittaja, eikä vaan meidän, vaan koko maailman. -1 Joh 2:2

Siunattua adventin aikaa, arvoisa lukijani!

jk. Pastori Samuli Siikavirta kirjoittaa seurakuntalainen.fi -sivustolla ajankohtaisen, lohduttavan kirjoituksen kirkkomme tilanteeseen liittyen. Samoin piispa Risto Soramies LHPK.fi sivuilla.