Kategoriat: Ajankohtaista

Eero Pihlava sanoo viime pyhän saarnassaan:

Lampaat ovat epävarmoja itsestään, vuohet ovat epävarmoja Jeesuksesta.

Siinä siis lampaiden ja vuohien ero, kun tuomiopäivä koittaa. Mennyt sunnuntaihan oli tuomiosunnuntai, ja saarna on LHPK:n (Lähetyshiippakunta) sivuilla.

Tänä aamuna aurinkoista!

Heia heia

-sivut ovat innostaneet minua ihmeesti. Sinne voi merkitä kaikki urheilusuorituksensa. Eilenkin kertyi mm. 15 min siivouksesta. Siitä voisi kerryttää enemmänkin bonusta, ja ehkä sen teenkin vielä ennen joulua.

Systeemi laskee yhteen kaikki liikkumiset eli itse säästyn siltä vaivalta. On kiva nähdä, että pyöräilyt kauppaan ja kävelyt uimaan, avantouinnit ja muut näkyvät laskelmissa.

Taivaan kirjan laskelmissa

on tärkeää vain yksi tulos: olenko luovuttanut aseeni Jumalalle. Olenko laskenut tyhjät käteni hänen eteensä, odotanko häneltä jokapäiväistä leipääni. Kuka hallitsee sydäntäni. Kuka on minun Herrani: minä itse, tämä maailma vai Jeesus Kristus.

Tämä on elämän ja kuoleman kysymys.

Armoa voit paeta, tuomiota et.

Näin puhui Keijo Rainerma viime sunnuntain radiokirkossa deissä, jonka kuuntelin uusintana eilisiltana Patmoksen kustantamana.

"Niin kaunis on maa, niin korkea taivas!"

Uusi Tie -lehdessä

joku rouva kertoi kuuntelevansa aamulla vartin aamuopetuksen, Kansanlähetyksen lähettämän, sekä Juha Vähäsarjan aamuhartauden, joka tulee klo 7.30. Ihan niin kuin minäkin, jos suinkin mahdollista.

Juha Vähäsarjan lyhyet hartaudet

ovat osuvia ja puhuttelevia. Tänä aamuna hän sanoi:

Pysyessämme Sanan ja sakramenttien äärellä meillä ei ole mitään hätää. Kaikki on hyvin.

Avannolla

olen käynyt eilen ja tänään, tosin vain 7 kertaa tässä kuussa, mutta muita aktiviteetteja on ollut. Huomaan liikunnan olevan mitä paras keino mielenterveyden hoitamisessa!

Erityisesti juoksun jälkeen olen elämäni kunnossa, henkisesti eri toten! Tänään tai huomenna käyn jälleen juoksaisemassa jonkinlaisen matkan. Ehkä puoli tuntia, jos Herra suo ja se onnistuu.

Auringon piilotin kotka-patsaan taakse kuvauksen ajaksi

Nyt on aika pistää käsiä ristiin

ja rukoilla, sillä maamme tulevaisuuden suunta kääntyy joko laskuun tai saa vielä jatkua jonkin aikaa samaa rataa. Riippuu kansanedustajiemme äänestyksen tuloksesta ns. tasavertaisen avioliittokäsitysen asiassa.

Minulle avioliitto on tasavertainen ja -arvoinen, kun siinä on yksi mies ja yksi nainen. Silloin vallitsee tasa-arvo, lapsilla on isä ja äiti. Näin on Jumala luonut miehen ja naisen omaksi kuvakseen kasvattamaan lapsia, suojelemaan ja varjelemaan heitä ja pitämään huolta toisistaan.

Jumalan Sana on auktoriteetti, jota ilman maailma on kaaoksessa, kuten näemme sen olevan menossa kohti lopun ajan tapahtumia kovaa vauhtia. Mutta:

Se joka turvaa Herraan, ei joudu häpeään.

Siunattua loppuviikkoa ja viikonloppua, arvoisa lukijani!