Kategoriat: Ajankohtaista

Sateisen kostea, tihkusateinen aamupäivä. Vähän tuulta, hämäryyttä ja kuollutta luontoa kuten kuukauden nimikin sanoo. Sellaisessa kävelin aamulla uimaan Hietasaareen. Merivesi tuntui aika vilpoiselta, sillä edellisestä käynnistäni oli kai viikko aikaa. Mutta tyynehkö meri oli sopivaa minuutin mittaiseen (lue = Isä meidän -rukouksen mittaiseen) uimiseen.

Sairaalan osastolla on tällaiset urut

Arin luokse pyörällä

iltapäivällä. Istuimme osaston aulassa, ja minä vähän soittelin siellä olevilla uruilla. Tuollaisen kapistuksen minä haluaisin! Onkohan kenenkään nurkassa tarpeettomana? Katsoin tori.fi -sivulta joskus, mutta siellä oli pelkkiä ostajia, ei yhtään myyjää. Itse en jättänyt ilmoitusta.

Emme voineet kuunnella Viktor-laitetta, sillä se ei toiminut. Toin sen kotiin ja puhdistin, mutta ei se toimi sittenkään. Väittää, että sisällä ei ole cd:tä, vaikka on. Täytyy ottaa yhteyttä Celia-kirjastoon tai siis laitteessa olevaan osoitteeseen.

Ari oli aika limainen tänään. Toivon, ettei kuumetauti uusi. Monella flunssa on kestänyt monta viikkoa kuumeineen.

Ari muisti,

että sovimme eilen pitävämme tasatunnein rukoushetkiä: Isä meidän ja sen jälkeen omin sanoin rukousta Jumalalle kansamme puolesta, herätyksen puolesta, perjantain eduskuntaäänestyksen puolesta. Koko ajanhan asia on mielessä ja tasatunnein olen rukoillut. En ole paastoaja, minulla ei ole itsekuria siihen. Mutta rukoilen.

Aikamme on menossa

antikristuksen tuloa kohti. Uskovien rukoukset enää pidättävät hänen ilmestymistään, mutta käymme sitä kohti. Kun turvaudumme Herraan Jeesukseen emmekä tämän maailman voimiin ja ruhtinaisiin, olemme turvassa iankaikkisesti. Maan päällä meillä kaikilla uskosta tai sen puutteesta riippumatta on monenlaisia ahdistuksia, mutta Jeesus sanoo omilleen:

Maailmassa teillä on ahdistus, mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman.

Älä pelkää! Minä olen sinun kanssasi!

Tiistaisin suljen puhelimen,

kun radio deissä on klo 18 rukous Suomen puolesta sekä radioraamattukoulu. Yhdeksältä tulevan Norvannon raamattuopetuksen kuuntelen aika usein, en joka ilta.

Radion äärellä on hauska virkata kuunnellessa

Ennen Norvantoa kuuntelin jälleen kerran espanjan kielisen äänitteen, jonka olen lainannut kirjastosta. Yritän päästä kieleen sisälle paremmin vähin erin. Samalla teen käsitöitä.

Haastan sinua, arvoisa lukijani,

edelleen mukaan rukoilemaan kansamme puolesta perjantaihin asti, että Jumalan tahto tapahtuisi. Vain siinä on siunaus, minkä takana Jumala seisoo. Ja hän seisoo aina oman Sanansa takana.

Mikäli perjantainen äänestys

ns. tasa-arvoisen avioliiton puolesta menee läpi, se johtaa siihen, että paitsi antikristus, laittomuuden ihminen, astuu pian maailman näyttämölle, myös Jeesus saapuu hakemaan omansa - kirjoitusten mukaan! Mutta onneksi Jeesus sanoo:

Kun nämä alkavat tapahtua, niin nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.

Kävi siis niin tai näin, Jeesuksen omat ovat Herran kukkarossa! Siellä minä tahdonkin olla. Entä sinä, arvoisa lukijani?