Kategoriat: Ajankohtaista

Stiinan tekemä paperinukke sai nimen tänään: Esko!

Mitä kesäisin, ihana päivä!

Aamusta alkaen olen viettänyt päivää lapsenlapsen kanssa. Leikkiä on piisannut siihen asti, kun hän päänsä kallisti tyynyyn. Olimme tuntikausia ulkona, kävimme ostamassa tarvikkeita helmien tekoa varten. Kärsivällisyyttä vaativaa puuhaa, mutta hyvin homma sujui.

Keneen lie pikkuinen tullut, mutta suu kävi koko päivän. Kun luulin hänen jo nukkuvan, hän nosti yhtäkkiä päänsä ja kertoi pitkän stoorin Aku Ankan toilailuista. Vai oliko se Muumi vai joku muu. Suloisia, polveilevia tarinoita on riittänyt aamusta iltaan. Mikä sen ihanampaa mummolle!

Saunattukin on, pyykkiä pesty ja ties mitä.

Ohessa kuuntelin Kansanlähetyspäiviä Jyväskylästä. Hyviä puheita, lauluja ja Uusi Tie -lehden 50-vuotisjuhla. Juhlassa kuului olevan useita, joille lehti on tullut koko tämän ajan.

Sara oli silmät selällään aina kun radiosta kuului hänelle tuttu hengellinen laulu tai virsi: tätä me on laulettu pyhäkoulussa!

Petrin polttarit ovat tänään. Meidän pojat, vävy ja serkkupoikia sitä viettävät; merellä päivällä ja muutakin aktiviteettia oli tiedossa. Eihän niistä kaikista äidille kerrota. Häissä näemme todennäköisesti kuvasatoa tästä päivästä.

Mummo on onnellinen ja väsynyt. Hyvää yötä, Jeesus myötä, hyvä lukijani!

Helmien teko ei ole hosujan hommaa