Kategoriat: Ajankohtaista

Pikkupakkanen, kirkas päivä tulossa

Kuvia ei edelleenkään, kone temppuilee, omasta tai netikan syystä. Murrh.

Eilen oli mukava kohtaaminen ystäväni L:n kanssa aseman kuppilassa. Kiitos Jumalalle ystävistä! Kiitos ilosta, kiitos voimista ja terveydestä! Kiitos siitäkin, että jokin yrittää jatkuvasti olla okaana lihassa, että muistan kiittää siitä, mikä on hyvin. Poskiontelot ovat minun heikko paikkani.

Minua ei tarvinnut kovasti maanitella tänä aamuna, että kiidin tänne ystäväni M:n luo vaihteeksi. Meillä on tapana "sohvailla". Kummallakin on oma sohvansa (tietysti molemmat ystäväperheeni sohvia, kuten varmasti arvasitkin) ja juttelemme, rukoilemme ja kiitämme yhteydestä, joka syntyy, kun Pyhä Henki yhdistää. On yhteisiä kokemuksia laajoilta sairauden markkinoilta, mutta myös Jumalan rukousvastauksista ja lahjoista.

Tänä aamuna Raamatusta ponnahti pari jaetta, jotka tuntuvat omilta. Toinen on Hab 3:18:
"Minä riemuitsen Herrassa, iloitsen pelastukseni Jumalassa."
Jumalassa on totta totisesti iloni ja riemuni, ja yhä enemmän haluan katsoa Häneen.

Toinen kohta on minulle rakkaasta Timoteuskirjeestä, 1 Tim 1:12:
"Minä kiitän Herraamme Kristusta Jeesusta, joka on antanut minulle voimaa ja pitänyt minua luotettavana. Kiitän Häntä siitä, että hän on asettanut minut palvelukseensa - -
Tämä sana on varma ja kaikin puolin vastaanottamisen arvoinen: Kristus Jeesus on tullut maailmaan pelastamaan syntisiä, joista minä olen suurin."

Nyt saan mennä valmiiseen kahvipöytään, joten lopettelen. Kunpa koneemme tulisi pian kuntoon, vaikka ystävien konelainoilla on hyvät puolensa :) Ja on tässä sekin hyvä, että ehdin kirjoittaa uutta kirjaani, kun en norkoile sähköpostilla tai facebookissa koko aikaa.

Siunattua päivää ja viikonloppua, sinulle hyvä lukijani!