Kategoriat: Ajankohtaista

Kohta taas juhlitaan. Isä ja paappa ja mamma täyttävät kukin 80v.

Pimeää, mutta sisällä lämmintä: lämmitys pelaa!

Huomenna tapaan henkilön, jota en ole koskaan ennen tavannut, mutta joka tuntee minut kohtalaisen hyvin. Nimittäin oikolukijani!

Olemme sopineet tapaamisesta Tampereen rautatieasemalla tietyn kellonajan sisällä. Samoin ehdotin, että laitamme jonkin merkin, josta tunnistamme toisemme. Mutta sitä merkkiä ei kerrota etukäteen! Jos niin surkeasti käy, ettemme löydä toisiamme, täytyy alistua soittamaan kännykällä: "Missä sä oot..."

Tarkoitus on ruotia runojani. Kelpuutetaanko niitä kirjaan vai ei. Tai mitä otetaan, mitä jätetään.

Ilman tätä kyseistä henkilöä kirjoittamisestani ei olisi tullut mitään! Olen saanut häneltä erittäin hyvää palautetta. En tarkoita siis kehumista, vaikka sitäkin. Tarkoitan kritiikkiä, ehdotuksia, kysymyksiä. Välillä oikolukijan kysymykset tai kommentit ovat nostattaneet sellaisen tunnemyrskyn, että olisin varmaan motannut häntä nenään, jos hän olisi ollut ulottuvillani!

Siis näin tärkeästä henkilöstä on kyse.

Laitan mahdollisesti kuvan jälkeen päin, mistä merkistä oikolukijani kenties tunnistaa minut, mutta en kerro vielä. Se on yllätys. Kihisen jännityksestä.

Kerrottakoon vielä, että koen Jumalan johdatusta tässä oikolukijan valinnassa. Itse en olisi löytänyt pätevämpää. Ja jos minun olisi pitänyt valita, olisin ollut yhtä avuton kuin Samuel valitessaan kuningasta Israelille, vaikka tietenkään tässä ei ole kysymys yhtä suurisuuntaisista valinnoista : )

Hyvää perjantai-iltaa vaan jokaiselle lukijalle, ja Jumala siunatkoon sinua!