Kategoriat: Ajankohtaista

Tapasimme Seijan kanssa. Molemmilla "tunnistusmerkit" : )

Syksyistä on mutta lämmintä

Tapasimme oikolukijani Seijan kanssa Tampereella. Hänellä oli ollut mutkia matkassa, mutta hän sinnitteli ja pääsi tapaamiseemme. Kun istuimme runoni nenämme edessä, sain kotoa viestin, että tietokoneemme windows on levinnyt.

Myöhemmin ajattelin: "Niin, minähän pyysin SELVÄÄ MERKKIÄ sitten, kun kirjaani tulevat jutut ovat koossa! Ehkä tämä oli riittävän selvä merkki."

Samoin oikolukijani muisti: " Sinähän sanoit, että tapaamme, kun kirja on kirjoitettu!"

Korjaajaa (lue Sami tai Jyrki/Tatu viimeistään 3.10.) odotellessa roikun kirjaston tai työpaikan koneella iltaviiden jälkeen tai näin aamupäivällä. Jumalan aikataulu tuntuu kyllä täsmällisen hyvältä. Olen saanut kirjan sivut järjestettyä, ja olen lukemassa niitä korjaillen vielä virheitä tms. Ihan mielenkiintoista puuhaa. Kuin lukisi jonkun muun juttuja!

Arin kanssa olimme pyhänä kirkossa ja hän oli kotona käymässä. Muuten päivät vilistävät hirmuista vauhtia. Odotan nuoria pareja Vaasaan siis reilun viikon perästä. Tarkoitus on juhlia isovanhempia seuraavina viikonloppuina. Paljon siis ohjelmaa.

Runo- ja proosapiireissä kävin heilumassa ja sieltä tuli monta kotiläksyä. Harmittaa huono käsialani, kun on pakko kirjoittaa käsin juttuja. Tampereen junamatkat menivät kyllä rattoisasti runoillessani,

Palaan kuvien kera jahka koneeni pelittää. Oikolukijani bongasi minut ennen kuin ehdin huomata häntä ensinkään. Tapaamisestamme on kuvia!