Kategoriat: Ajankohtaista

Olen poiminut netistä tämän minulle merkityksellisen piirroskuvan.

Juhannus meni ja arki alkoi sen jälkeen. Tuollaiset juhlapyhät ovat tuskaisia sen takia, kun arki tulee vääjäämättä, ja se tuntuu niin kovin arjelle. Vaikka olisi lomalla.
Jatkoin aamu-uinteja eiliseen asti, mutta kun eilen satoi heti aamusta, ja oli vähän kolkko ilma, vääntäydyin vasta ennen puolta päivää uimaan ja kylille. Juhannuksena kunnostauduin ja päätin, että nyt saa uima-autoilu riitää ja olen veivannut pyörällä sen jälkeen. Jokin kumma laiskotus tai väsytys taas hiertää.
Ari on ollut ihanan hyvässä kunnossa, ja olemme olleet jatkuvasti ulkona hänen kanssaan. Ulkoilupäiväkirjaa olen päivitellyt ahkerasti. Arin ulkoilu on minulle iso ilo, vaikka siitä on vaivaakin. Mutta ajattelen, miltä tuntuisi petissä maaten, kun joku veisi ulos, ilahduttaa ajatuksena niin, että teen sen mielelläni.

Sen verran olen onnistunut rehkimään, että olen öljynnyt meidän keinun. Voi sanoa, että oli aikakin, sillä se on ainakin 15v vanha, eikä sille ole ikinä tehty mitään! Nyt se on kuin uusi. Näin ensi kertaa keinun todellisen tilan, ja oli voimiakin tehdä sille jotain.
Leikkimökkikin on siivottu: tosin delegoin sen homman Terolle. Pääasia että se on tehty.
Nyt olen tutkimassa taas uutta kirjaa. On kirjoja ja KIRJOJA. Tämä on KIRJA. Se kertoo kuinka päästä lähelle Jumalaa. Niin syvällinen, että pitää lukea pienissä paloissa.
Siitä olen myös iloinen, että olen saanut uutta virtaa lukea paljon Raamattua. Olenkin jättänyt muun rekvisiitan pois, ja keskittynyt lähinnä siihen. En siis tarkoita muita kirjoja, koska niitä on vinot pinot, mutta jotain hengellisiä lehtiä ja kirjeitä, jotka on tosi tärkeitä. En vain ole jaksanut ajatella niitä.

Enää pari kuukautta niin neiti-Terhi lähtee Skotlantiin. Sitä ennen hän käy Englannissa pelimatkalla ja sitä ennen lukuisissa treenipeleissä. Ja töissä kaiket päivät. Terolla on edessä isosena toimiminen Sley:n leirillä. Viikonloppuna menemme hänen kanssaan Ylistaroon evankeliumijuhlille. Meille on tiedossa ystäväni Mirjan kanssa ykköspunkat matkailuvaunusta läheltä tapahtumia. Menemme hommiin. En ole ennen ollut evankeliumijuhlilla, mutta Teron leirin myötä, ja kun päivät ovat tuossa vieressä, innostuin. Odotan kovasti viikonloppua.

Ensi viikko onneksi vielä lomaa, ja sitten päiväkotiin kolmeksi viikoksi. Tänä kesänä olen käynyt vain kerran pikaisesti Nivalassa, kun en ole jaksanut enempää. On ollut ihana olla kotona, ja keskittyä kellarin ym. siivoukseen, omaan nuorisoon ja Arin kanssa olemiseen. Tämähän on minun ykkösjuttuni! Se tärkein! Ari on minulle hyvin Merkittävä ja Tärkeä henkilö. Soisin, että jokaiselle oma puoliso olisi sitä!

Mietin syöksyisinkö tuuliselle takapihalle peiton alle lukemaan, vai teenkö saman sisällä. Katsotaan.

Hyvää keskikesää lukijoille. Jos kaipaat syvällistä lukemista, hae Halpa-Hallista Beveren kirjoja! Niitä on useita, ja syvyyttä ei puutu. Siunausta sinulle, lukijani!

Kukkaloistoa. Jo mennyttä tältä kesältä tulppaanien osalta.