Kategoriat: Ajankohtaista

Halusin vain toivottaa onnea äideille! ONNEA!

Olimme Nivalassa,

mökilllä kaksi yötä. Uin neljä kertaa, vesi oli kylmää ja virkistävää, sää kolkko ja kylmä. Olimme veljeäni onnittelemassa ja samalla tietysti äitiä tervehtimässä. Nyt olemme lähdössä messuun, minulla on soittovuoro.

Halusin kuitenkin laittaa kuvan äitistä ja itsestäni. Äiti on minua 25 vuotta vanhempi. Lienenkö itse elossakaan enää tuossa iässä, Herra sen tietää, minä onneksi en.

Oli ihana matka.

tulimme kotiin Kaustisen kautta. Melkein päivä meni ajellessa, kun pysähtyimme monessa paikassa ihan muuten vaan.

Herra siunautkoon sinun päiväsi, kuka oletkin, ja miten äitienpäivän koet kohdallasi. Useille tämä päivä tuottaa tunteita laidasta laitaan. Onneksi Seppo lievittää minun oloani, sillä edelleenkin tämä päivä on minulle surullinen, vaikka ei ole mitään todellista syytä asiaan. Sain häneltä ruusun jo monta päivää sitten ja tänä aamuna hän oli tehnyt kortin. Lapsia tulee käymään jossain vaiheessa ja heitä tietysti odotan kovasti.

Siunattua päivää, rakas lukijani!

Ilo Herrassa on meidän väkevyytemme - maailma tarjoaa, mitä tarjoaa, mutta pysyvän rauhan ja ilon saamme yhteydestä Jumalaan, joka on antanut oman Poikansa meidän puolestamme sen saavuttaaksemme!