Kategoriat: Ajankohtaista

Lähes 10 murattia on jo parvekkeella

Minulla on kai allerginen nuha

tai jotain flunssan tapaista. Mitä lie. Sain sen ehkä Sepon ja minun vapunaattobileissä. Vaellettiin haalaripukuisten keskellä ja kerättiin pulloja ja tölkkejä. Sepolle olisi riittänyt parikin kassillista, mutta arvaattehan minut. Lopulta raahattiin 7 kassillista kauppaan. Sitä ennen kylläkin kävin uimassa ja Seppo toimi esimerkillisenä avustajana, kun rannalla ei ole vielä pukukoppia. Sen jälkeen joimme makoisat rauhankahvit autossa.

Se oli tosi hauskaa!

Seposta ei niinkään, mutta minä olin elementissäni. Niin, ehkä tämä räkätauti on seurausta siitä ihanuudesta.

Vapun makasin aika lailla aloillani. Seppo tosin arveli, että vaikka minulla olisi keuhkokuume, tekisin samat hommat kuin terveenä. Saattaapi olla oikeassa.

Vappuna nimittäin suihkutin ison muratin ja vein sen parvekkeelle. Seppo laittoi muratin kiinni kattoon - siitä ei, ikävä kyllä, saa kovin hienoa kokonaiskuvaa. Mielenkiinnolla odotan, alkaako se kasvaa siellä. Olin ihmeissäni, kun avasimme muratin oksat auki, sillä oksat ovat 2-3 metrisiä. Olohuoneen amppelissa nostin vain aina oksia toisten sekaan. Kumma, että se pystyy kasvamaan noin pitkäksi, vaikka purkki on pieni.

Sain Alkio-opiston

kämppäkaveriltani taannosia kirjeitäni takaisin. Jännitti lukea niitä ja niitä on vielä lisääkin kuulemma tulossa postissa! Niiden osoitteissa näkyvät paikkakunnat, joissa olen asunut sen jälkeen, kun lähdin kotoa, ja kirje Haikarasta on kotoani. Nostalgiaa!

Toivotan vaan siunattua

loppuviikkoa ja jatkan aivastelua! Jeesus kanssasi, arvoisa lukijani!