Kategoriat: Ajankohtaista

helmikuuta 21, 2018

Viipalekuvat ja lukuisat muut tutkimukset eivät ole ilmiantaneet mitään vakavaa, kasvaimia tai muuta. Sen sijaan kolesteroli on saatava alas ja verta ohuemmaksi. Näin estetään tulppien syntyminen verisuoniin.

Uniapnean tutkiminen meni plörinäksi, mutta väitän, että syy ei ole minussa. Eilen aamusella Asentaja eri osastolta tuli laittamaan läjän piuhoja ympäri kroppaani. Ne pitäisi yhdistää oikein nukkumaan mennessä. Lisäksi sormeen teipata jotain ja sieraimiin samoin.

Asentaja ei vaan ottanut selvää, että minut kurvattaisiin pyörätuolilla tuota pikaa taas yhteen laitteeseen, sydänultraan. Ja siellä lääkäri nyhti sekä juuri laitetut piuhat että kauemmin rintakehässäni roikkuneet johdot iloisesti irti!

Johtokasa sylissä osastolle, jossa kukaan ei ollu tietoinen, miten piuhat pistellään. Yön kippuroin johtoineni kunnes aamulla tajusin että sieraimiin jäi piuha laittamatta!

Nyt odottelen, saako keuhkolääkäri tarpeeksi tietoa vai pitääkö testi uusia. Jos on uniapneaa, eli hengityskatkoja yöllä, laitteen käyttö varmaan antaisi makeammat unet ja ehkä päänsäryn syy selviäisi näin.

Neurologi, nuori naislääkäri, kävi juuri ja hän on todella paneutunut asiaani. Mitään merkkejä alzheimerin taudista ei aivoissa näy, senkin halusin tietää, koska isäni sairasti sitä ja hänellä oli aina päänsärkyä.

Sairaalaruuastakin tykkään. Palvelu on iloista, ruoka tuodaan nenän eteen ja kaikki ovat ystävällisiä.

Mikäs tässä on odotellessa, kun ei ole koti- eikä työhuolia. Ei liioin kukaan odota eikä kaipaa sen kummemmin missään. Kunhan jalkojani heiluttelen ja voimistelen sängyssä, etten kangistu ja nautin lomailusta kaupungin suurimmassa "hotellissa"

Maanantaina valvomossa

maatessani minua rohkaisi suunnattomasti erään ihmisen tekstiviesti, jossa hän lähetti Päivän Sanan. Se oli Jumalan puhetta, hän tuli läsnäolevaksi oman Sanansa kautta. Näin hän taas osoitti, että hänen Sanansa on yhtä kuin hän itse.

MINÄ TIEDÄN LUNASTAJANI ELÄVÄN!

jk. Koska olen joutunut muuttelemaan kakkosblogini osoitetta jo muutamaan kertaan (itsehän en ole tietenkään sitä osannut tehdä), niin laitanphakkola.blogspot.com-sivustolla olevat jutut tänne myös.