Kategoriat: Ajankohtaista

...niin hiiret hyppii pöydällä, niinhän sitä sanotaan! Onneksi näin ikävästi ei asia kuitenkaan ole, vaan meillä on pastorin siunaus tempauksellemme seurakuntamme puolesta. Nimittäin menemme tänään torille myymään yhtä sun toista mukavaa, tarpeellista ja hauskaa ja näin myös viestittämään ihmisille, että tällainen luterilainen Mikaelin seurakunta toimii Vaasassa.

Tervetuloa siis tutustumaan, vaasalaiset!

Itseni oli

tarkoitus lähteä Seinäjoelle messuun, mutta suunnitelmani muuttuivat. Tahdon mennä yövaellukselle Nivalaan maanantai-iltana! Se on osa Nivala-päivien tapahtumia ja olen joskus ennenkin ollut mukana. Niinpä menenkin messuun Kokkolaan viideltä matkallani Nivalaan. Jos Herra suo ja kaikki menee hyvin.

Kenttähartaus

Eilinen oli

Kissit ja norsut...

mukava päivä. Olin paljon meren rannalla, lukemassa ja virkkaamassa ja eväitä syömässä sekä seuraamassa merivoimien vuositapahtumaa, paraatia ja muuta. Lyöttäydyin erään seurakuntalaisemme vanaveteen laivojakin tutkailemaan, sillä hänellä on vankka kokemus laivoista. Ihmisiä oli runsaasti liikkeellä, sillä sää oli mitä kesäisin.

Iltapäivällä

ja rintarossit torille menossa

olin muistotilaisuudessa. Leskelle oli tärkeää, että osallistuin. Istuin takapenkillä, veisasin ja rukoilin. Kävin Arin haudalla, vein ruusuja pihastamme, kun kerran olin siellä päin muutenkin.

Siunattua pyhäpäivää, arvoisa lukijani! Muistathan, että ilo Herrassa on väkevyytemme, kun uskomme ja luotamme Herraan Jeesukseen!