Kategoriat: Ajankohtaista

Röllaxista uimareissulta. Aah, kesä!

Pakkasta toista kymmentä astetta. Päivällä paistoi aurinko!

Nyt kun tuli kunnon talvi, on hauska hehkutella kesäisillä kuvilla! Haaveilla uimisesta ja auringonotosta. No, kaikki aikanaan, nyt vielä villahousua jalkaan ja pipoa ja kinnasta käteen.

Johdatuksen makua jälleen, nyt pyörän suhteen. Siitä lähti kettinki lähellä kotia viime viikolla, mutta sain sen paikoilleen helposti. Vein pyörän kuitenkin huoltoon ja siihen vaihdettiin uusi kettinki ja joku muukin osa sekä lisäksi nastarengas etupyörään.

Tänään pakkasessa tuntui kuin kesäkelillä olisin ajellut, niin kevyt oli pyöräni polkea. Tai ainakin melkein niin kevyt. Totta kai hiki hatussa veivasin menemään, mutta yleensä pakkasella pyörä ei liiku mihinkään, vaikka kuinka polkee.

Jumala tiesi pakkaskelit ja auttoi minua saamaan pyörän ajokuntoon sitä ennen. Kiitollinen mieli on tällaisesta täysihoidosta!

Olin Arin luona tänään. Hän voi tavanomaisesti, ei mitään erityistä. Olimme pari tuntia ala-aulassa ja kuuntelimme etiopilaisesta hoviherrasta ja Filippuksesta Raamatun kohtaa.

Selitin Arille myös, miten Markus Pöyry asiaa opetti samasta tekstistä eilen. Se oli jälleen erinomaisen hyvä opetus: itku kurkussa kuuntelin, se kosketti kovasti.

Nyt Raamattu kannesta kanteen -ohjelman pariin. Hyvää yötä, Jeesus myötä, arvoisa lukijani!

"Hän tyydyttää minun halajamiseni hyvyydellään", lupaa Jumalan Sana.