Kategoriat: Ajankohtaista

Ystävän kanssa synttärikahvilla

Kylmä tuuli

Viime yön nukuin makeasti. Siitä johtuenko sitten nukuin vielä päiväunetkin. Ne keskeytyivät ikävästi, kun joku soitti ja yritti kaupata jotain ihmeellistä ekstraa, jota en kuitenkaan luvannut tilata.

Ensin minulla ei ollut yhtään kiire ystävätapaamiseen, mutta sitten tuli kamala kiire: kortti tekemättä ja lahjakin kesken. Siinä hötäkässä jäi uimaranneke kotiin - aioin mennä uimahallille tapaamisen jälkeen.

Joimme ystävän syntymäpäiväkahvit keskussairaalan kuppilassa ja nautimme yhteisestä ajasta. Elimme hetkessä. Eihän meillä muuta ole kuin tämä kuluva hetki!

Kurvasin uimahallille pyörällä. Lähteäkö kotiin vai mennäkö uimaan, vaikka ranneketta ei ole mukana. Menin sittenkin, ostin kertalipun. Vesijumppa oli jo alkanut. Hätäillessäni meni uikkaritkin väärin päälle. Ei muuta kuin uusiksi ilkeän märän uikkarin pukeminen. Selvisin sentään altaaseen pomppimaan.

Uiminen uimalasien kanssa on mukavaa. Jopa ohittelen joitakin, mutta jostain syystä toiset uivat minun ohitseni, vaikka uin muka ihan samalla tavalla kuin hekin. Kummallista!

Illalla SPR:n kovasti odottamani kurssi henkisen tuen merkityksestä yms. Mukava ilta.

Terhi tuli luokseni kurssin jälkeen, leikkasi tukkani, juteltiin, rukoiltiin.

Sairaalasta soitettiin: Ari on kuumeessa. Terhi oli käynyt töiden jälkeen siellä ja kehottanut hoitajia seuraamaan Arin vointia: oli vaikuttanut siltä, että kuume on nousemassa. Crp 130.

Tuntuu, kuin olisin kokenut tämän ennenkin. Joitakin kymmeniä kertoja. En ole silti tullut immuuniksi lievälle paniikin tunteelle, joka tietoa seuraa.

Huomenna olen koko päivän kurssilla, jos Jumala suo. Soitan sairaalaan vielä tänään myöhään ja aamulla varhain.

Psalmi 34:18-20 iltarukoukseksi, hyvä lukijani:

"Vanhurskaat huutavat, ja Herra kuulee ja vapahtaa heidät kaikista heidän ahdistuksistansa.
Lähellä on Herra niitä, joilla on särjetty sydän, ja hän pelastaa ne, joilla on murtunut mieli.
Monta on vanhurskaalla kärsimystä, mutta Herra vapahtaa hänet niistä kaikista."