Kategoriat: Ajankohtaista

Posliinikukka se vaan kukkii. Sairaalassa nimittäin. Ei minun kotonani.

Onnea Mikolle syntymäpäivänä!

Työpaikka, jota hain, meni sivu suun, nimittäin minulta. Joku toinen sen sai. Mutta en ole millänikään: suunnitelma B on jo täyttä päätä käytössä. Ja koska uskoin ja uskon, että kaikki yhdessä vaikuttaa minun parhaakseni, koska Jumala on minun Herrani, niin parhaat työpaikat ovat vielä edessä päin, kunhan aika on.

Ari oli tänään paremmassa kunnossa kuin viimeksi käydessäni. Tuli oikein hyvä mieli siellä ollessani. Istuimme aulassa, kuuntelimme Raamattua. Ari ei halunnut kuunnella mitään kirjoja, Sanaa sen olla piti.

Uimahallissakin kävin. Virkattu tukkapantani hävisi kuin tina tuhkaan. Se oli päässäni, kun pingahdin altaaseen, mutta jossain vaiheessa tajusin, että se on poissa. Ei löytynyt. Osallistuin vesijumppaan ja uin jumpparin suositteleman määrän eli 500m. Se oli sopiva annos.

Kannoin keinutuolini kamariin, koska tietokone on täällä. Kuuntelin netistä kaksi roomalaiskirjeen selitystä Luther-säätiön sivuilta. Samalla kudoin uutta päähinettä itselleni. Saa nähdä, mikä siitäkin tulee.

Roomalaiskirje on kuulemma vähän vaarallinen kuunneltava, sanoo Markus Pöyry opetuksessaan. Uskonpuhdistus alkoi keskiajalla, kun Luther tutki kyseistä kirjaa. Samoin kuulemma Augustinus (kai se hän oli?!) on saanut siitä paljon, muun muassa. Jatkan kuuntelua toisella kertaa lisää. Kudottavaa riittää, pitkiä iltoja samoin, jolloin on aikaa kuunnella hyviä opetuksia.

Raamattu kannesta kanteen -ohjelma lienee monen muunkin kuin minun lempiohjelmia radio deistä! Sitäkin aion pian kuunnella.

Tänään on tapahtunut niin paljon, että en oikein pysty keskittymään, joten toivotan vain hyvää yötä, Jeesus myötä, sinulle arvoisa lukijani!

Muttia, ei suinkaan paistettua jauhelihaa! Äidin tekemää, sitä jäi vielä huomiseksikin!