Kategoriat: Ajankohtaista

Matkalle lähdössä, mutta vielä on huitaistava tämä kissipäähine kehiin. Tämän saa eräs pieni neiti tänään, mutta voi olla että hänen äitinsä tai isänsä joutuu sitä käyttämään kokonsa puolesta. Tai voihan tätä käyttää vaikka keinuna lapsosen nukelle, jos se uppoaa liikaa pään sisälle.

Joka tapauksessa suosittelen tätä mallia Runoilijatar K. Joupille mieluummin kuin hänen toivomaansa eilispäivän kupua. Perustelen asiaa seuraavasti:

- runon laususkelu on hankalaa, jos runoja ei näe, kuten käynee kupumallin kanssa runoillessa. Ellei sitten runoile omasta päästään, toisin sanoen omasta kuvustaan!

- moinen pallo päässä kaikki katseet kohdistuvat LIIALLISESTI henkilön muuhun kroppaan, kun pää nyt kerrassaan on poissa laskuista. Ongelma siirtyisi siis kuvun myötä päästä varpaisiin, niin sanotusti!

Kissipäähineen edut:

- kaikkien katseet kiinnittyvät kissin silmiin, joten runoilijattaren silmärypyistä kukaan viis veisaa, vaikka muuten veisailisivat runojen välissä
- myöskään leukalukemia kukaan ei ehdi laskea, sillä kissin viiksissä on laskemista
- myös kissilakin värit ja muotoilu puoltavat edellä mainitun käyttöä runoiltaessa. Joku voi tietysti veistellä: "No, sinun mielestä nyt on kuin lampaan mielestä" (rakkaan mieheni eräs lempilausahduksia, ei tosin suhteessa minun mielipiteisiin (viisas aviomies!) )

Joten näillä sanoilla aamukahville ja menoksi!
Jeesus kanssamme päivän teillä, arvoisa lukijani!