Kategoriat: Ajankohtaista

Eija Kosken uudessa kirjassa on 24 himmelin ohjetta. Ensimmäinen harjoituskappaleeni kirjan vieressä.

Ilta oli nautinnollinen: kolmisen tuntia rukiinolkien perkausta, leikkaamista ja lajittelua. Himmelin tekemisen alkeita ja salaisuuksia. Olkiniput ja kirja ovat eteisessäni odottamassa lisäkäsittelyä.

Tunsin tänään Jumalan käden ohjausta. Jouduin menemään terveyskeskukseen, koska antibiootti loppui, mutta yskiminen jatkuu. Koska tietokoneet eivät toimineet, pääsin jopa omalääkärille. Hän totesi, että oireeni ovat astmaoireita, sain lääkitystä siihen.

Näköjään minusta ei tule suuremman mittakaavan tuunaajaa eikä käsityöläistä. Voipa olla, että joudun rajoittamaan tekemisiäni, sikäli kuin on kyse pölyävistä puuhista.

Kolmen viikon takainen homeinen loma-asunto oli tosi paha juttu. Sen jälkeen olen kaksi kertaa saanut aikamoisia silmäoireita: viimeksi käydessäni Petrin luona, jossa on kissa. Oireet tulevat pari tuntia altistuksen jälkeen, joten en heti osannut yhdistää, mistä oireet tulivat. Vasta seuraavana päivänä alkoi raksuttaa.

Tänään olimme Amekin ja Tarzanin kanssa syömässä, kirpparilla ja pyykkikoneostoksilla. Amek osti jälkimmäisen, me kaksi tinkasimme ja vaanimme, ettei kaveria petkuteta. Kukkaputiikissakin kävimme, ja nyt on meidän saunan edessä kanerva poikineen istutettuna. Naapurin kanssa tempaisimme kukat laatikoihin heti, kun tulin kotiin.

Eilen aamulla olin kirkossa ja sitä ennen meressä uimassa. Iltapäivällä kävin Arin luona. Hän oli tuolissaan odottamassa hyväkuntoisena. Petri tuli käymään samaan aikaan, kun olin siellä.

Parin päivän sisällä on kaksi sellaista ihmistä kuollut, joiden kuolema puhuttelee minua. Toinen oli Arin ikäinen mies, joka sairasti myös MS-tautia, mutta oli parempikuntoinen kuin Ari. Toinen oli tuttu, entinen naapurimme. Jumala antaa elämän ja ottaa sen pois. Koska Jeesus on voittanut kuoleman, me saamme elää, kun uskomme häneen. Jeesus sanoo viimeisen sanan, ei kuolema.

Danilo Valla kirjoittaa:
"Usko on pysymistä Jumalan lähellä,
vaikka kaikki muu sotisi sitä vastaan."
-G.N.Artini

"Kristillisyys on täydellistä sitoutumista
Herraan Jeesukseen."
-William McDonald

Hyvää yötä, arvoisa lukijani!

Kirpparilöytö tänään: kahvikupillisen hinnalla sain tämän ihanan valkoisen, käsinkudotun peiton/hartiahuivin!