Kategoriat: Ajankohtaista

Illalla satoi hiukan lunta

Eilisen päivän teksti rohkaiskoon sinua, arvoisa lukijani, kuten se rohkaisee minua pitämään kiinni Jumalan sanan lupauksista, vaikka tuntuisi miltä, vaikka voimat olisivat poissa kokonaan, kuten laulussa sanotaan:

USKON KAUTTA AABRAHAM OLI KUULIAINEN, KUN HÄNET KUTSUTTIIN LÄHTEMÄÄN SIIHEN MAAHAN, JONKA HÄN OLI SAAVA PERINNÖKSI, JA HÄN LÄHTI TIETÄMÄTTÄ, MINNE OLI SAAPUVA. Hebr 11:8

"Usko näkee siinä, missä ei voi mitään nähdä, tuntee siinä, missä ei mitään voi tuntea.

"Tämä on kirjoitettu meidän tähtemme, että mekin oppisimme riippumaan hänen sanassaan, Siinä hän on luvannut hoitaa ja varjella ruumiimme ja elämämme, vieläpä sielummekin, vaikka siltä ei näytä eikä tunnu.

"Mutta koetahan vain luottaa siihen, vaikka näyttäisikin siltä, että kaikki menisi nurin. Jumala antoi Aabrahamin odottaa kauan lupauksen täyttymistä. Vaikka se nytkin viipyisi, älä kuitenkaan lakkaa uskomasta, sillä hän antaa odottaa itseään vahvistaakseen uskosi." -Mannaa Jumalan lapsille, Luther

Kävin uimassa päivällä, vaikka ei niin huvittanutkaan lähteä hämärään päivään. Hyvää se teki pelkästään. Valokuvia en ottanut, ei ollut valoa riittävästi minun makuuni.

Iltapäivällä oli pyhäkoulun juhlat yhdessä koko samaisen alueen väen kanssa. Voitin jälleen parilla arvalla kahvia, suklaata ja rusinoita. Mukavaa. Lapset olivat ihania, ja niin me purjehdimme käännetyllä pöydän kannella lippu pöydän takajalassa Gennesaretin järvellä. Jeesus tuli onneksi pelastamaan meidät myrskystä.

Kun juhlat oli siivottu pois, kävin paluumatkalla sovitusti Arin luona. Mieli laski aika matalalle, mutta kyllä se siitä kohosi, kun vähän tein järjestelyjä ja hieroin Arin jalat.

Ari naureskeli kuunnellessamme Raamattua. Pyysin hoitajaa kertomaan lääkärille terveisiä, että toivon tämän soittavan minulle. Haluan puhua muutamasta asiasta ja saada lääkärin mielipiteen.

Omaiselle moni asia on tärkeä, vaikka se ei isossa potilaiden joukossa hoitohenkilökunnan ja lääkärin mielestä olisi mitenkään oleellinen. Omainen tuntee potilaansa, ja on asiantuntija hänen suhteensa. Sitä mieltä olen.

Kuuntelen jouluradiota netistä. Se vie ajatuksia omista mietteistä pois. Myös yhden nettisaarnan kuuntelin päivällä.

Mukavaa adventin aikaa, arvoisa kuulijani, sinulle!

Pyhäkoululaisten omaa ohjelmaa ;) Ei mainittu missään käsikirjoituksessa etukäteen. Suloisia lapsia!