Kategoriat: Ajankohtaista

Pilvistä, tuulista, pikkupakkasta, pimeää.

Vietin päivän itsekseni ja se on tehnyt minulle hyvää. Olen käynyt sentään kaupassa ja pankissa, jossa oli niin pitkä jono, että ehdin täyttää Pohjalaisen vaikeimman sudokun. Aika monta oli ennen minua.

Olen lueskellut, muun muassa ystäväni kirjoittaman kirjaversion, joka oli hyvä, keitellyt kahvia itselleni ja vähän ommellut.

Liityin omaishoitajat ja läheiset -yhdistykseen ja otin yhteyttä sen tiimoilta muutamaan henkilöön. Sain odottamani puhelun Arin lääkäriltä. Itse olen kai flunssainen tai sitten yläselkääni muuten vaan särkee. Olen nakellut vähän pilleriä poskeen.

Luther kirjoittaa Aabrahamin siunauksesta:
"Uskon asiassa aika ei merkitse mitään. Usko on ollut sama hamasta maailman alusta. Aabraham on siis saanut uskonsa kautta saman kuin minäkin. Kristusta hän ei tosin ole omin silmin nähnyt, niin kuin mekään emme ole nähneet. Kristus oli hänellä sanassa, niin kuin hän meilläkin on sanassa." -Mannaa Jumalan lapsille.

Huomenna menen kertomaan oman tarinana kokemuskouluttajana terveydenhoitoalan opiskelijoille päivällä. Jumala siunatkoon sen tilanteen niin, että syntyisi antoisa tuokio meille kaikille ja osaisin puhua asioista, jotka koskettavat juuri heitä.

Sammutan kyntteliköstä valot, menen nukkumaan ja toivon saavani jopa unen! Nuku sinäkin hyvin, arvoisa lukijani!