Kategoriat: Ajankohtaista

Hieno sää. Kävin uimassa tulomatkalla Mansonniemen leirialueella. Ihanaa!

Pikkuiset kuulumiset Vimiä ja Kloriittia ja Patapataa odotellessa. Tero lähti kauppaan.

Tulimme reilu tunti sitten Rauhanniemeen. Teron ikkunasta viidennestä kerroksesta on kaunis näköala: mäntyjä etäällä, vaahteran latvoja, kuivunut kuusi ohittaa vielä tämänkin kerroksen. Ei siis näköalaa kenenkään ikkunaan, ja se on mukava.

Teron huone on tilava ja siisti. Tosin tavaraa on nyt ympäriinsä, mutta sekainen on eri asia kuin sikainen.

Yhteisvessa sekä keittiö ovat sikaisia. Sormeni syyhyävät päästä näkemään alkuperäiset värit. Tulokahvit keitimme, ja maito oli pakko laittaa jääkaappiin, vaikka sekin on siivoton. Viime keväänä vanhentuneita margariinirasioita heitimme pois, kaljatölkit jääkööt.

Jos joku valittaa tyhjien kaljapullojen ja -tölkkien poisviennistä, niin kehotin Teroa antamaan pari euroa ja pyytämään 50 euroa yhteisten tilojen siivouksesta.

Tulomatkalla kävin uimassa Mansonniemen järvessä vai mikähän vesi se lienee. Olen poikennut kahvilla useita kertoja kyseisellä leirintä- ja mökkialueella, ja omistajan rouva on tullut tutuksi. Kiva, kun tuttuja on joka puolella. Anneli-rouva lukee kuulemma sivujani, kun ehtii. Nyt hän osti kirjani.

Pari vuotta sitten yövyin kyseisessä paikassa, kun tulin häistä Hämeenlinnasta. Olin liian väsynyt ajamaan kotiin asti.

Teron kämppäkaveri ei kai ole ollut täällä kesällä, sillä mainoksiakin on vääränlainen pino. Olen yötä täällä, ja mikäpä on ollessa, Teron huone on oikein kodikas. Jahka saamme siivotuksi, lähdemme kaupunkia katselemaan. Otan ehkä uimapuvun mukaan ja etsin uimapaikan, jos mahdollista.

Pyysin Teroa tuomaan meille isot jäätelöt! Sellaiset ansaitsemme, kunhan saamme siivotuksi huushollin. Tai sitä ennen, että jaksamme aloittaa.

Siunausta sinulle, arvoisa lukijani! Voi hyvin, ja Herra olkoon kanssasi!
Huomenna tarkoitukseni on etsiytyä Luther-säätiön messuun tällä paikkakunnalla, jos ei tule esteitä ja Jumala suo.

Teron kämpän keittiökaappi. HAASTE!