Kategoriat: Ajankohtaista

Paras tapa aloittaa opiskelut ja elämä uudella paikkakunnalla Herran ehtoollispöydässä

Vaihteleva, sateinen, painostava

Kirjoitin taas monta palstaa ja tuhosin kaiken kaksi eri kertaa.

Katso eilisen Ajankohtaisen alakuva. Se on Teron kimppakämpän keittiön roskiskaappi ennen siivousta. Tuota rataa oli koko keittiö. Haastavaa jopa siivoushullulle, joka en ole, vaikka Teron mukaan taistelen vihan vallassa saastaa vastaan!

Tänään olimme Teron kanssa Luther-säätiön messussa Ilomäentiellä, adventtikirkon tiloissa, jossa oli loistavat tilat jokapyhäisen messun pitämiselle.

Eräs piispoistamme on sanonut, että hän antaisi seurakunnan tilat mieluummin muslimeille kuin Luther-säätiölle. Siinäpä vasta kristityn puhetta. En ymmärrä tuollaista asennetta ja suhtautumista Luther-säätiön jumalanpalvelusyhteisöjä kohtaan. Ne ovat periluterilaisia, sellaisia, kuin lapsuuteni jumalanpalvelukset.

Lähdin kotimatkalle. Kävin syömässä ja uimassa Mansonniemen leirikeskuksessa Ikaalisissa, kuten kävin eilenkin. Hyvä mahdollisuus rukoilla, kun kelluu. Täysin rentoa meininkiä. Kauan ei enää kelluta, kun vesi jäähtyy. Tai sitten tönkkökellutaan.

Eilen illalla soitin sairaalaan. Arilla 38.5 astetta kuumetta, nukkui vain lähinnä. Yölläkin soitin, kuume oli laskenut.

Jätin Arin Jumalalle, kuten tänäkin iltana, kun kävin palatessani hänen luonaan. Herra, sinä tiedät kaiken. Tapahtukoon sinun tahtosi.

Olin pitkään puhelimessa ystävän kanssa, puhuimme, rukoilimme. Myös Arin puolesta, mutta pohdimme pääasiassa muita asioita. Nyt on aika mennä nukkumaan, päänsärky on seurannut aamusta asti. Ylirasitusta varmaan.

Siellä se Tero on omassa huoneessaan Tampereella, kokonaan pois äidin helmoista, ja Jumala pitää hänestä huolen kuten muistakin lapsistamme, sekä Arista ja jopa minusta. Niissä käsissä olemme täysin turvassa ja vailla pelkoa, vaikka mitä tapahtuisi. Korkeimman suojassa oleva on turvassa, sanoo psalmi 91.

Nuku sinäkin hyvin, arvoisa lukijani, ja siunattua päivää, jos luet tätä aamulla.

Mansonniemen leirintäalueen uimaranta. Kävin mennessä ja palatessa siellä uimassa.