Kategoriat: Ajankohtaista

Vielä Lapin ruskaa

+10 astetta, vesisadepäivä.

Pikkuinen Sara-tyttö on suloinen, opettelee jokeltelua vähitellen, syö nyrkkejään, mutta ei tuttia, hymyilee jokaiselle. Erityisen ilahtunut hän on, kun näkee isin tai äidin mummon naaman sijasta.

Aamulla löysin pikkuneidin isin ja äidin välistä. Pikkuinen pää vain pilkisti, onnellinen pieni ihminen, täysin turvassa.

Flunssaa on myös Saran vanhemmilla, ei vain minulla. Kummallinen syksy, monella flunssakierre jatkaa uutta kierrostaan.

Tänään sain täytettäväkseni pari sivua esitietoja elämäni varrelta. Raivauskeskusteluterapia on alkanut. Parin viikon päästä käymme käsittelemaan jotain esiin nousevaa. Tänään keskustelimme jo jotain, hyvä alku. Pastillia imeskelin, että puhe luisti. Kurkku on käheänä ja yskittää.

Varasin saunan, että nuoripari pääsee saunaan rauhassa, kun minä olen vauvan kanssa. Nyt kuumeilu voi latistaa saunareissun tyystin. Mutta Tero on pian matkalla kotiin, joten eiköhän saunaan joku kykene. Itse aion ainakin mennä.

Tänäänkään en käy Arin luona. Jyrki, Maarit ja Sara kävivät. Ari oli ollut väsynyt, aika huonokuntoinen. Sara oli naureskellut paapalle.

Aatokseni ovat ystäväperheen matkassa Aasiassa. Siunaten saattelen heitä pojan perheen luo. Myös vanhempieni luona käyvät ajatukseni. Uusi tilanne on heilläkin. Äitini käy läpi jotain siitä, mitä minä olen jo kokenut.

Sain Aulikki-ystävältäni makeita, mainioita luumuja. Lopuista taiteilin piirakan uuniin tänään pitsan seuraksi. Leipomisen tuoksu on kodin tuoksu, ainakin minulle.

Hyvää viikonloppua, arvoisa lukijani!

Päivän askareluterapiaani!