Kategoriat: Muu kirjoitus

Päivän 23.10. teksti kirjasta Täyttä elämää... Muroma/Honkanen

"Herännyt ihminen on hätäinen ja hullu, sanoo Paavo Ruotsalainen. Sen on moni meistä kokenut omassa elämässään. Hän on kuin Sven Dufva Vänrikki Stoolin tarinoissa, tekee aina päinvastoin kuin mitä piti.

"Hätäisenä herännyt touhuaa parannuspuuhissa, ja antaa touhuta vain, näin on moni meistä touhunnut aikanaan. Tämä oman parannuksenkin harjoitus kuuluu ikään kuin kaidalle tielle lähtöön. Ihminen etsii kovasti Vapahtajaa, mutta väärästä paikasta.

"Sen sijaan, että etsisi häntä ulkopuolelta itseään, Sanasta, jossa hän vain on löydettävissä, etsiikin häntä omasta sydämestään ja omasta parannuksestaan, mistä häntä ei ikinä löydetä. Mutta antaa vain aikansa etsiä. Sitä suuremman arvon sitten osaa antaa Kristukselle ja hänen ristinsä armolle, kun ensin on etsinyt väsyksiin asti muualta.

"Kun sinä viimeinkin näet pelastuksen yksin Jeesuksessa Kristuksessa ja uskot häneen omana Vapahtajanasi, joka on kuollut juuri sinun syntiesi tähden, silloin myös tiedät, mitä on elämä ja autuus." -Sana vuoden jokaiselle päivälle