Kategoriat: Ajankohtaista

-5 astetta klo 6 aamulla.

Heräsin viideltä. Kun en saanut unta, luin Raamattua ja nukuin taas. "Liukumäkikäsivartta" särki, vaikka lääkärin mukaan siinä ei pitäisi olla vikaa ainakaan luissa. Nukuin vielä uudestaan.

Tänään sain rohkaisua vieraskirjan kautta. Kiitos palautteesta! Rohkaisemalla toisia saamme itse rohkaisua; antamalla palautetta toteutamme Jumalan kehotusta toimia toisia kannustaen. Olemme sillä tavalla peilinä toisillemme: osoitamme, että toisen suunta on oikea tai mahdollisesti väärä.

Olen lähettänyt ykköskirjani toiselle kustantajalle. Lähetän sen varmaan muuallekin vielä, kun keksin minne. Kentis lopulta kustannan sen itse, en tiedä vielä. Kyselen Jumalan johdatusta. Olisi kiva, jos Hän sanoisi selvällä äänellä: "Lähetä se SINNE!" Mutta ei. Usein joudun vain rukoilemaan ja astumaan kuin papit Punaiseen mereen, eikä meri väisty, jos en ota askelta.

Lähden asioille ja kirjoittelen kenties myöhemmin lisää.

Tänään sain rohkaisua, kun veljeni soitti, ja ilmoitti, että tulevat toisen veljeni kanssa käymään huomenna ja käyvät myös Arin luona. Kukaan ihminen ei ole niin vahva, ettei tarvitsisi toisia ihmisiä. Harva on niin pyhíttynyt, että yksin Jumalan läsnäolo riittää. Jumala on antanut ystävät, sukulaiset, työkaverit ja naapurit myös verkostoksi, että jaksaisimme vaeltaa elämän läpi perille asti.

Siunattua päivää sinulle, joka luet tätä. Herra olkoon sinun kanssasi kaikessa!