Kategoriat: Ajankohtaista

Jälkeen päin lisään tämän kesäisen kukkasen piristämään syksyn pimeyttä

Sateista

Pimeys voittaa siis vain hetkellisesti. Tosi Valo on jo voittanut, vaikka vielä ei silmämme sitä näe. Mutta lopputulos on jo tiedossa: Jeesus on sovittanut meidät ristillä. Jokainen pääsee taivaaseen, joka uskoo Jeesukseen. Monelle se ei kelpaa. Vielä on omia voimia ja yritystä, hyviä tekoja, rahaa ja valtaa.

Olen saanut ihania rukousvastauksia työssä ja muuallakin. Mutta samalla on pitänyt tai olen saanut rukoilla enemmän. Rukous ja -vastaukset liittyvät yhteen. Kumpaakaan emme saa itse aikaan. Tietysti voimme päättää, että en tahdo rukoilla tai että tahdon tehdä sen. Mutta rukoilemisen tarve ja halukin tulee Jumalalta ja on siis lahjaa rukousvastauksista puhumattakaan.

Olen siis kirjaston koneella. Vaihteeksi sellaisella, jossa pitää seisoa koneen vieressä ja jossa saa olla 20min. Kohta aika täynnä ellei jo ole. Ja töihin pitää rynnistää.

Lähden Nivalaan töiden jälkeen. Pakkasin jo autoa. Kitaran ja muuta rekvisiittaa. Vaatepuoli on ikuinen vaan ei vähäinen ongelma. Tosin ei mikään merkittävä asia, mutta kiusallinen kuitenkin: mitä ihmettä pukisi päälleen. Tuokin tämän maailman turhuutta ja typeryyttä.

Eilen oli proosakurssi ja vaikka pelkäsin vähän tilanteen ilmapiiriä niin tykkäsin todella. Kurssin vetäjä on pätevä, lämmin ja mukava nuori kaveri. Osaa asiansa niin ettei porukka lähde vedättämään vikasuuntaan joka välissä.

Nyt pitää kiitää. Siunausta loppuviikkoosi. Kunpa seuraavaksi pääsisin jo omalle koneelle!