Kategoriat: Ajankohtaista

Juniorin varpaat sekä matonpesuvälineet. Huomaa hyvin palvellut rantahattuni : )

Mitä suloisin kesäsää: tuulista, lämmintä ja aurinkoista

Tervehdys aamuiselta mattopyykiltä. Tietysti piti lietsoa itsensä raivoon, ja kehittää tappelu juniorin kanssa, ennen kuin selvisimme mattorantaan asti. Lopussa kiitos seisoo kuitenkin. Matot jäivät tuulessa kuivumaan. Haen ne vähän päästä.

Mutta nyt kahvin kanssa Arin luo ja ulos. Kuppilasta jokin leivos mukaan ja pihalle lukemisen ym. rekvisiitan kanssa. Ihana päivä. 27 vuotta avioliiton myrskyjä. Edelleen en vaihtaisi Aria kehenkään. Jumala on ollut uskollinen ja hyvä meille, joten kaikki hyvin.

Illalla olin toisen anopin luona, ja sormenpäät ovat hellänä kitaran kiusaamisesta. Katsotaan tuleeko siitä hommasta kelvollista hääparille. Itsehän olimme yllättyneitä ensiharjoittelun sujuvasta meiningistä.

Aurinkopäivää sinullekin lukijani, ja jos olet työssä, voimia sinne!