Kategoriat: Muu kirjoitus

Sunnuntaisuomalaisen palstalle haluttiin otsikon mukaisia vastauksia. Lähetin omani, että tulisi Raamatun totuuskin esiin.

Sunnuntaisuomalaisen syntivinkkilistalla esiteltiin sellaisia pikkuporsaita kuin ahneus, kateus, viha, ylpeys, kohtuuttomuus, irstaus ja laiskuus. Siihen lisäisin vielä huoruus, katkeruus, panettelu, juoruilu ja valehteleminen. Lista on loputon porsaiden osalta.

Suurin sika, oikea emäsika on kuitenkin se, joka aiheuttaa kaiken edellä mainitun. Se on se, että ihminen elää erossa Jumalasta, Luojastaan. Siitä seuraavat rikkomukset itseä, toisia ja Jumalaa vastaan.

Porsaista ei pääse eroon muuta kuin käsittelemällä emakon pois pelistä. Yhteiskuntamme muuttuisi hyvin paljon, jos ihmiset ottaisivat todesta Jumalan sanan. Kansamme on luopunut Jumalasta ja hylännyt Raamatun sanan. Sen takia porsaita vilisee kaikkialla, ja kansamme voi pahoin.