Kategoriat: Ajankohtaista

Seinen varrella.

Joku miettii, että nyt sillä vissiin menivät hermot. Mutta, ehei, sinne päinkään! Pari sulaketta vain kärähti ilmeisesti ihan oikeasti. Juniori huomasi tehdessään kotipalvelusta(lue: sulatti pakastinta), että kuumaa vettä ei tule kraanasta. Niinpä ponkaisin kellariin tutkimaan lämpökeskusta. Mittarit näyttivät 20 astetta, ja se pisti hiukan rutistelemaan otsalihaksia.

Nyt on ensiapu hoidettu, mutta aamulla tulee Niilo vielä tarkistamaan tilanteen. Ilmankos talo on ollut hiukan tavallistakin viileämpi viime aikoina.

Tarkoitukseni oli kirjoittaa tänään ihan eri aiheesta, mutta teksti meni uusiksi sulakkeiden takia.

Tuli mieleen sää Pariisissa. Siellä oli kymmenisen astetta tai vähän päälle, kun hölkötimme tyttären kanssa ympäri kaupunkia. Juuri sopiva kaupunkilomasää. Välillä eksyimme alueille, joissa oli vähän uhkaava ilmapiiri, ja vähin äänin siirryimme valoisammille seuduille.

Mitä jäi käteen Pariisi-visiitistä? Paljonkin. Sain huimasti lisää itsetuntoa. Selvisin suurin piirtein möhläyksittä, joten voin alkaa suunnitella uutta reissua. Itse asiassa ajattelin, että Helsinki voisi olla seuraava turistikohteeni. Siellä olisi ilmainen majoitus(tytär kirjoitti jotain käsittämätöntä nuukailumössöä, mutta en käsitä kenestä hän puhui), joten sikälikin se olisi asiallinen tutkimuskohde. Mikäs olisi selvitessä tuollaisesta kaupunkipahasesta tällaisen, joka on tottunut kurvailemaan suurkaupungeissa! On sitä nääs Roomassakin tullut käytyä(18v sitten).

Tulee silloin tällöin mieleeni työvoimatoimiston ammatinvalinnantesti. Jostain syystä se pulpahti nytkin esiin. Nimittäin testi osoitti, että jos taitoni ovatkin jossain asioissa suunnilleen keskitasoa, niin OMA KÄSITYS taidoistani on huimasti sen yläpuolella. Hohhoijaa. Mutta täältä tullaan Helsinki! Varokaa poika ja miniä!

Tämä kasviseinä viheriöi Louvren lähistöllä. Ihmettelimme kuinka rehut pysyvät seinillä!