Kategoriat: Ajankohtaista

Anna meille jokapäiväinen leipä tarkoittaa kaikkea mitä tarvitsemme

Olen lukemassa Roomalaiskirjeen selitystä, ja olen oivaltanut hiukan jotain. Samaan aikaan olen menossa kronologisessa(aikajärjestykseen laitetussa)Raamatussa samassa kohdassa.

Tänään Jori Brandler siteerasi sanontaa: "Mitä sinun pitää tehdä, että joutuisit kadotukseen?" Vastaus kuuluu: "Ei mitään."

Onneksi voidaan myös kysyä: "Mitä sinun pitää tehdä, ettet joudu kadotukseen?"
Vastaus siihen on: "Usko Herraan Jeesukseen, niin pelastut, sinä ja sinun perhekuntasi." Apt. 16: 30-31.

Kadotus on sitä, että joutuu hukkaan Jumalalta. Taivaassa Jeesuksen Kristuksen kasvot valaisevat kaiken, ei tarvita muita valoja. Missä häntä ei ole, siellä ei ole valoakaan. Sellainen on kadotus, ero Jumalasta.

Mihin Jeesusta tarvitaan? Kuvittele mielessäsi portti vahvasti rakennettuun linnoitukseen. Sen sisäpuolella on ruokaa, valoa, elämä. Sinä olet ulkopuolella ilman tuota kaikkea. Haluat päästä elämään, pois kuolemasta ja kaikesta pahasta.

Sinun on mentävä portille ja kolkutettava, kuten tekee se, joka on hengenhädässä, ja haluaa paeta tuota kauhua. Jeesus Kristus on portti elämään. Hän itse on se elämä, tie ja totuus. Kun kolkutat, hän avaa. Hän ei kiskaise ketään elämään sisälle väkisin. Joka tahtoo, saa elää tuhon ja pimeyden keskellä Jumalan rauha sydämessä. Sen Jeesus lupaa omilleen.

Ihmistä kutsutaan kahdesti tai jopa kolmesti elämän aikana tuolle portille ja todelliseen elämään. Et siis voi mennä portille, koska sinua sattuu huvittamaan. Sinne ei mene kukaan oman hyvyytensä tai hoksaamisensa takia. Sinua kutsutaan, ja silloin voit mennä.

Jos koet nyt juuri kutsun tulla portille ja päästä elämään, tule. Jeesus odottaa vain ollakseen sinulle armollinen. Hän avaa portin, koska vain hänellä on siihen valtuus. Hän on maksanut hinnan sinun puolestasi, joten hän voi sen tehdä. Itse meistä kukaan ei kykene avaamaan tuota ovea.

Ensimmäinen ihminen lankesi syntiin, ja hänen lankeemuksensa takia koko ihmiskunta on synnin alla. Jumala halusi pelastaa myös Aadamin, ja sen takia me kaikki olemme synnin alla. Jeesuksessa Jumala valmisti pelastuksen kaikille, Aadamista lähtien.

Jos haluat elää, tule Jeesuksen tykö. Pyydä syntisi anteeksi, ja usko ne anteeksi annetuksi Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä. Hän antaa sinun syntisi anteeksi. Sinulle ei enää lueta sinun syntejäsi, koska ne on luettu Jeesukselle ja hän on ne sovittanut ristillä. Sinä olet vapaa!

Niin ei siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka ovat Kristuksessa Jeesuksessa, sanoo Raamattu.
Uskotko sinä häneen? Jos uskot, sinä pelastut.