Kategoriat: Ajankohtaista

Sun kätes Herra voimakkaan, suo olla turva Suomenmaan

Profetian vastaanottanut ja julkituonut 9.8.2007 Muhoksella Maria Tommerup ja tallentanut Jorma Hassinen.

Sanoma Suomen kansalle


Hebr.13:8, 20-21 Jer.31:15
Ilm.1:17-18 Jooel.1:14, 2:15-18
Hebr.4: 16 Ester.4:14-16
Room.4:16?17 Jooel.2:13

"Oi Suomi, sinä, joka olet kulkenut oman tahdon tietäsi, sinä tulet niittämään sitä, mitä sinä olet kylvänyt.
Oi Suomi, sinä, joka olet valittua Israelin sukukuntaa, sinä, jonka keskuudessa on Israelin sukukunnan Isaskarin heimoa.
Katso, sinä olet sotiesi aikaan huutanut minun puoleeni taistelussa ollessasi. Sinä, joka käännyit kansakuntana etsimään minun kasvojani, polvistuit minun eteeni ja katso, kuinka minä vastasin sinulle ja pidin huolen sinusta. Kuinka minä annoin sinulle voiton vihollisistasi. (Näky: Venäläiset sotilaat polvillaan, Suomeen tuli ihmisiä pakoon)

Suomi, sinä, joka sanot: "Minä olen omavoimainen ja kyvykäs. Minä en tarvitse enää Kaikkivaltiaan suojelevaa kättä".
Katso, sinulle on käyvä, niin kuin minä profeettaini kautta olen ilmoittanut.
Katso, sinun maasi tullaan valloittamaan osittain.
Katso, minä olen kutsunut omiani tämän kansan keskellä, totiseen rukoukseen ja paastoon kansakunnan puolesta, mutta minun omani eivät ole halunneet ojentautua. Minun omani keräävät maan päälle rikkauksia, ikään kuin rakentaen valtakuntaa maan päälle. Kerätkää taivaallisiin, missä ei koi eikä ruoste raiskaa. Älkää kootko maan päälle, missä koi ja ruoste raiskaavat ja varkaat murtautuvat sisään ja varastavat.
Minä olen kutsunut omiani totiseen rukoukseen ja paastoon tämän kansan puolesta, mutta te ette ole halunneet ottaa todesta sitä sanaa, jonka minä olen teille puhunut.
Katsokaa, minä olen sanonut teille, että teidän maatanne tullaan orjuuttamaan, jos te ette kansakuntana käänny ja tee parannusta minun edessäni.
Vaikeat ajat ovat tulossa Suomen maalle.
Oi Suomi, Oi suomi miksi sinä et halunnut aikanasi nöyrtyä ja kääntyä minun puoleeni.
Suomi, sinä, joka olet kulkemassa etsikkoaikasi ohi.
Sinä, joka olet kysynyt neuvoa valheprofeetoilta ja taikurinaisilta. He ovat ennustaneet menestystä sinun kansakunnallesi ja katso, sinun kansakuntaasi on kohtaava tuho, turmio, riisto ja ryöstö.
Katso, sinun naisesi hävyt paljaaksi ajellaan, sinun vaimosi ja lapsesi ryöstetään.
Karhu on heräämässä, eikä armoa tunne.
Sinä olet kulkemassa etsikkoaikasi ohi. Tämä ahdinko on suurempi kuin sinä ymmärtää taidat.
Sinun sotataitoiset miehesi tullaan tekemään rammoiksi, he ovat kyvyttömiä taistelemaan ja puolustamaan maata.
Sinä olet luottanut lihasi käsivarteen ja sanonut: "Minä olen omavoimainen ja kaikkiriittäväinen ja minä en tarvitse Jumalan suojaavaa kättä."
Katso, minä kutsun sinua parannukseen ja kääntymykseen edessäni. Suomen kansa, minä kutsun sinua kääntymykseen ja parannukseen minun kasvojani edessä.
Sinä, joka ryöstät köyhiltä, etkä anna niille, jotka apua tarvitsevat. Sinä, joka tahdot rikastua ja ruokkia itseäsi. Sinä, joka mässäilet ja turmelet viljan ja viinin. Katso, se tullaan ottamaan sinulta ajaksi pois, jos sinä et käänny teiltäsi.
Venäläisten vakoiluryhmä on soluttautunut monin paikoin tämän kansakunnan hallintoelimeen. He ovat soluttautuneet johtotehtäviin. He ovat soluttautuneet päätöksentekijöiden läheisiksi neuvonantajiksi. Heillä ei ole rauha mielessä, vaikka he tulevat rauhan puhein. Heidän sisällään on riisto, ryöstö, sorto ja murha.
(Näky: Puu, josta lehdet varisevat maahan. Ei ole monta lehteä jäljellä. Kuvaa Suomen kansaa. Sana: "-päiväsi ovat lopussa".
Myöhemmin tuli joku, joka ravisteli loputkin lehdet pois, loppu nopeutettiin. Saha, joka kaatoi ja kanto jäi.)
Olenko minä ilmoittanut itseni ainoastaan tuomion Jumalana? Ei, vaan minä olen anteeksiantava, armahtava, Israelin Jumala, joka vapautin kansani Israelin Egyptin orjuudesta. Vaikka he vastustelivat ja niskoittelivat, mutta he halusivat totella ja seurata valitsemaani kansanjohtajaa. He halusivat seurata häntä, joka johdatti minun käskystäni kansani pois orjuuttajan vallasta.
Katsokaa, minä olen sama Jumala eilen, tänään ja iankaikkisesti.
Enkä minä olisi tänä päivänä voimallinen vapauttamaan kansani orjuuttajain otteesta.
Katso Suomi, sinä vaikeroit syntitaakkasi alla. Ja sinä itket tuskassasi. Mutta se itku, jota sinä nyt itket, on vähäistä itkua siihen paruntaan nähden, jota sinä tulet huutamaan minun edessäni, jos sinä et nöyrry vielä kun aikaa on.
Minä kutsun omiani totiseen rukoukseen ja paastoon kansakunnan puolesta. Jättäkää se, mitä teillä on ja antautukaa kaikesta sydämestänne rukoukseen ja paastoon. Katsokaa, minä pidän huolen kaikista teidän tarpeistanne. Teidän tulee etsiä koko sydämestänne minun kasvojani, jos te halajatte kansakuntanne säästymisen.
Te ette ymmärrä kuinka vakavat ajat ovat edessä.
(Herra näytti ja puhui kuinka Hän itse tulee tekemään lopun organisaatioista, jotka ovat johdattaneet kansaa harhaan kysymällä neuvoa valheprofeetoilta ja taikurinaisilta. He ovat profetoineet valheellisesti rauhaa ja menestystä.)
Minä olen halunnut kuuluttaa pyhän paaston läpi maan omieni keskuuteen.
Kuuluttakaa paasto läpi koko kansan. Teidän tulee rukoilla, että Suomi säästyisi orjuuttajan tulemiselta.

Tämä sanani, on minun sanani teille, että te ymmärtäisitte, kuinka vakavasta asiasta on kysymys ja mihin suuntaan kansakuntana te olette menossa.
Katsokaa, ne sanat, jotka minä teille puhun, ovat henki ja ovat elämä, eikä niihin ole pois ottamista, eikä lisäämistä.
Minä olen teidän keskellänne se sama Jumala, joka olin kansani Israelin keskellä, heidän vaeltaessaan erämaassa 40 vuotta.
Minä olen se sama Jumala, joka vapautin kansani Israelin. Minä olen se sama Jumala, joka olin Iisakin kanssa, kun hänet lähetettiin kulkemaan kohti sitä mikä oli luvattu. Iisak oli lupauksen lapsi, joka kulki kohti päämäärää, joka hänelle oli säädetty. Iisakin syntymä oli koetus, mutta hän syntyi Jumalan voimasta ja Jumalan kyvyllä.
Lupauksen siemen on siemen, joka on istutettuna teidän sisimpäänne. Iankaikkisuussiemen, joka on istutettuna teidän sisimpäänne. Katsokaa, antakaa tämän siemenen kasvaa, että teidän elämänne ei olisi tätä aikaa varten, vaan tulevaa."

Kehotamme uskovia paastoamaan ja rukoilemaan Suomen puolesta erityisesti 1.-14.11.2007 välisenä aikana. Tämä on se paaston aika, jonka Herralta saimme.
Kun me yhdessä, yhdestä sydämestä janoamme Jumalan tahdon tapahtumista kansamme keskuudessa, saamme uskoa, että rukouksemme kuullaan, kun Jeesuksen Nimessä r o h k e a s t i anomme. Sille joka uskoo, kaikki on mahdollista. Herramme ON armollinen ja katuu sitä pahaa, jonka me itse kylvöllämme olemme aikaan saaneet. Herra siunatkoon teitä jokaista ja antakoon kestäväisyyttä uskon taistoon!
Hebr.10:36, Ps.27:14 "Odota Herraa, ole luja ja vahva olkoon sinun sydämesi."

Jorma Hassinen Maria Tommerup
Toiminnanjohtaja Evankeliointityön vastaava
Muhos Mission Ry Muhos Missio Ry
050 4952037 050 5927343

Muhos Missio Ry toteuttaa Raamatullista lähetyskäskyä viedä evankeliumi kaikkien kansojen keskuuteen.
Omalla paikkakunnallamme pidämme evankelioivaa internet Nuorisokahvila Net Cafe:ta.
Toimintaamme kuuluu myös teetupabussi toiminta. Haluamme olla voittamassa kaikenikäisiä ihmisiä Jeesukselle Kristukselle. Ennen kaikkea juutalaisia.
Jeesus on tullut etsimään ja pelastamaan sitä, mikä on kadonnut!

jk. Itse en kuulu ylläolevaan järjestöön. Välitän sen arvioitavaksi lukijoille. Jumalan sanan alle on kaikki alistettava. Vain se kestää, mikä on Jumalasta. Jos profetia on Jumalalta, se toteutuu. Jos ei, se oli väärä profetia. Aika näyttää näissä asioissa, mikä on totuus.