Kategoriat: Ajankohtaista

Heräsin tähän uneen ja oli noustava se kirjoittamaan. Ystäväni O.V., jonka äiti on kuollut uskossa 15 v sitten, oli unessa. O oli menossa äitinsä kanssa auton peräkontille; ikään kuin äiti olisi lähdössä ja panee laukkunsa sinne, ja O on hyvästelemässä. Mieleeni tuli, että kuten Elisa seurasi Eliaa, myös O seurasi äitiään. 2 Kun 2:1- : " Elija sanoi Elisalle:' Jää tähän, sillä Herra on lähettänyt minut Beeteliin asti.' Mutta Elisa vastasi: 'Niin totta kuin Herra elää. ja niin totta kuin sielusi elää, minä en jätä sinua.'"

Yhtäkkiä O näki, että äiti alkoi nousta ja hävisi näkyvistä. Sitten ymmärsin, että O:n sisarukset näkivät tai kuulivat asiasta, samoin isä, joka oli kyllä kuollut vähän aiemmin. Sen jälkeen olin O:n kanssa jossain huoneessa, missä oli ihmisiä koolla. Sanoin että kerro näille mitä on tapahtunut. Ja O kertoi, että äiti on otettu ylös.

Sen jälkeen ihmiset alkoivat kuljeskella ympäriinsä laumoissa odottaen että pian tapahtuu jotain. Itse kuljin jonkun toisen kanssa. Menimme johonkin kauppaan ja siellä oli ihmisiä, jotka ottivat karkkihyllystä evästä. Sanoin, pitäisikö maksaa, mutta joku sanoi, ettei kannata, kun pian kuitenkin meitä tullaan hakemaan. Kukaan ei vartioinut tavaroita tai välittänyt ottiko joku jotain. Ei ollut kuitenkaan paniikkia tai ryntäystä tavaroiden perään. Oli kuin olisi ollut syksy, pimeää tai hämärää Ymmärsin, että tuo kuvaa tätä aikaa. Ei välitetä siitä mikä on toisen omaa. Otetaan vain maksamatta. Aika on pimeää. Kuljeskellaan odottaen jotain tapahtuvaksi tekemättä mitään.

Muistan että itse kuljin jonkun seurassa. Menin nukkumaan ruohikolle ajatellen, että jos ei Jeesus otakaan minua mukaan kun tulee. Kyselin sitä muiltakin. Joku sanoi, että Jumalan lapsen ei tarvitse pelätä: Jeesus huolehtii hänestä varmasti. Oli sellaista tuntua, että ihan näiden lähipäivien aikana uskovat otetaan ylös. En tiedä, oliko se kaikilla niillä liikuskelevilla ihmisillä, mutta itselläni oli. Koin herätessäni, että tuo kuvaa tätä aikaa, näitä päiviä.

Kun heräsin, jäin miettimään tätä uninäkyä. Kuin minulle olisi sanottu: "Tiedä, että minä tulen pian."

Oli noustava ylös kirjoittamaan etten unohda. Jobin kirjassa sanotaan 33: 14-18: "Jumala puhuu tavalla ja toisella. Sitä ei vain huomata. Unessa, öisessä näyssä, kun raskas uni valtaa ihmiset, ja he nukkuvat vuoteillaan. Hän avaa ihmisten korvat ja sinetillä vahvistaa heidän saamansa kurituksen kääntääkseen heidät pois pahasta teosta ja varjellakseen miestä ylpeydestä, säästääkseen hänen elämänsä turmiosta ja hänet juoksemasta keihäiden saaliiksi."

Miksi Jumala näin puhuu? Raamattu vastasi jo tuohon, mutta vielä toisaalla Jumala vastaa Joh 3:16 omin sanoin käännettynä: Jumala on rakastanut jokaista ihmistä niin paljon että hän antoi ainoan Poikansa, ettei yksikään joka häneen uskoo, joutuisi ikuiseen eroon Jumalasta vaan saisi iankaikkisen elämän. Tämä elämä on Jeesuksessa, Jumalan pojassa, ja se on jokaisen löydettävissä joka etsii ja kolkuttavalle ovi avataan.

Uskon että tämä uni tuli Jumalalta varoituksena, kehotuksena ja rohkaisuna ihmisille ottaa todesta Jumalan sana Raamatun lopusta:" Hän joka näitä todistaa, sanoo: 'Minä tulen pian.' Aamen, tule Herra Jeesus. Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa. Aamen." Ilm 22:20.21 Lähetän tämän eteenpäin arvioitavaksi ja kerron seurakunnassa.