Kategoriat: Muu kirjoitus

Kansanlähetyksen ystävälehdessä Matkalla loppuvuonna 2005

"Kun minulla, rakkaat ystävät, on ollut harras halu kirjoittaa teille yhteisestä pelastuksestamme, olen tuntenut velvoitusta kirjoittaa ja kehottaa teitä taistelemaan sen uskon puolesta, joka kerta kaikkiaan on annettu pyhille. Muistakaa, mitä Herramme Jeesuksen Kristuksen apostolit ovat edeltäpäin puhuneet, sanoen teille: Viimeisenä aikana tulee pilkkaajia, jotka vaeltavat jumalattomuutensa himojen mukaan. Nämä ovat hajaannuksen aiheuttajia. He ovat sielullisia, Henkeä heillä ei ole." Juudaan kirjeestä.

Edellinen Raamatun kohta on hyvin ajankohtainen. Jotkut ajattelevat, että jos ei tunnu että olisi uskossa, niin ylistämällä päästään taas uskoon. Rakkaat ystävät: Älkäämme antako tunteiden ohjata uskonelämäämme!

Itse sain tästä tehokkaan opetuksen 12v sitten. Israelissa käydessäni odotin saavani kokea "fiiliksiä", joita useilla tuntui olevan siellä vieraillessaan. Kotimatkalla kyselin Jumalalta, missä minun fiilikseni viipyvät, kun ei näy eikä kuulu. Jumala puhui minulle psalmin kautta. "Vuoret ympäröivät Jerusalemia, ja Herra ympäröi kansaansa nyt ja ainiaan." Ps 125:2. Psalmi 84 pitää samoin sisällään ajatuksen, että Jumala ON meidän kanssamme. Saamme uskossa omistaa Jumalan lupaukset!

Tänä aikana kiire on vihollisen keino saada meidät pois Sanan ääreltä. Jopa lasten kirjasarjan otsikkona oli "Kiireinen Willy" tai jotain vastaavaa. Kyse oli 1-2 v kirjoista! On muka muodikasta olla kiireinen.

Jeesus sanoo kuitenkin: "Rauhan minä jätän teille. Oman rauhani minä annan teille. En minä anna teille niin kuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä pelätkö." Joh 14:27.

Annetaan, ystävät, Sanan ohjata elämäämme.

Paula Hakkola, Vaasa