Kirjoittanut: Luhtanen, Sari
Julkaistu: 2011
Sivuja: 300
Arvostelut yhteensä: 1 kpl

 • Vuonna 2011

  Kirjailijan esikoisteos. Pettymys minulle kaiken kaikkiaan. Luin sitä, koska siinä oli muutamia tosi nasevia oivalluksia.

  Tuuli haluaa naimisiin, ja päättää tehdä sen 30v syntymäpäivänään. Sulhasesta ei ole tietoa. Hän tekee treffit kuntosalilla miehen kanssa, joka osoittautuu papiksi. Tuuli varaa papin ja kirkon, se tapaamisesta jää käteen.

  Kirjoittaja rönsyilee turhan paljon minun makuuni. Tuuli nappaa miehen sänkyynsä, kun sellainen ilmestyy takkaa pystyttämään. Siinä vaiheessa aloin vain harppoa kirjaa, ja totesin, että Mikon lisäksi löytyi Anttia ja Eetua ja muita sänkykavereita siinä määrin, että kirja oli synkkä pettymys minulle.

  Kirjassa todettiin, että Tuuli touhusi kaikkea sitä, mikä on tavallista ja normaalia 20-vuotiaalle. Ei moraalin häivääkään. Terveellistä lukea tällainen kirja sikäli, että ymmärtää, että hengen valot ovat keskimääräiseltä kansalaiselta sammuneet tänä aikana. Harmitti kuitenkin, että käytin aikaani tähän, kun olisin voinut käyttää sen paremminkin.

  Uskon, että kirjailija voisi kirjoittaa hyvän kirjan, kun jättää rönsyilyt pois ja pysyy oleellisemmassa. Vai onko rönsyily jollenkin oleellista, en tiedä. Samoin hänellä on kyky tuoda humoristisia juttuja tekstiinsä.