Kirjoittanut: Deveraux, Jude
Julkaistu: 2001
Julkaisija: Book Studio
Sivuja: 383
Lisätiedot: Kääntäjä Leila Koivukangas, 2002
Arvostelut yhteensä: 1 kpl

 • 27.06.2021

  Kirja oli intensiivinen, pakko lukea loppuun mahdollisimman pian. Toisessakin lukemassani kirjailijan kirjassa hengellisyys on esillä. Tässä se tulee meedion muodossa.
  Kolme naista viettävät yhteistä 40-vuotispäivää tavattuaan sitä ennen vain kerran, kun olivat 21-vuotiaita. Kaikilla on omat ongelmansa.
  Niihin haetaan ratkaisua jonkin sortin henkiparantajalta, jonka yhteystiedot yllättäen löytyvät jokaisen ostosten välistä. Kukin voi muuttaa elämänsä suuntaa kyseisen henki-ihmisen avulla, palata taaksepäin johonkin hetkeen ja jatkaa siitä nykypäivään.
  Jos haluaa nähdä myönteisesti tapahtumat (en hyväksy raamatunvastaisia meedion avuksipyyntöjä), niin kukin nainen oli ollut liian kiltti ja unohtanut itsensä, jonka seurauksena elämä oli mennyt raskaaksi. Kun he sitten saivat uuden mahdollisuuden, he valitisivat toisin: tekivät sitä, minkä tiesivät itselleen oikeaksi, esim. ammatinvalinnan suhteen eivätkä antaneet puolison alistaa ja tyrannisoida.
  Onneksi me kukin voimme tehdä Jumalan avulla valintoja päivittäin ja kysellä tiemme suuntaa. Ja vaikka valitsemme välillä ns. väärin, Jumala on kykenevä kääntämään voitoksi lopulta huonotkin valinnat. Ja tämä elämä on joka tapauksessa vain varjo siitä, mitä edessä on, sillä Jumalan ihmisen päivät kirkastuvat kirkastumistaan aina sydänpäivään asti.